Markmanifest

Over M. de Koning

Markmanifest

Merkmanifest M. de Koning

In ons merkmanifest lees je waar wij als bedrijf voor staan, waar we in geloven en wat wij belangrijk vinden. Belangrijk voor onze klanten, maar ook zeker voor onze medewerkers. Onze ambities en wat we verwachten van de toekomst vind je er ook in terug. Voel je je goed bij ons merkmanifest? Dan zou jij wel eens prima in ons Team kunnen passen!

De ene bakker bakt lekkerder brood dan de andere. Architect A. ontwerpt mooiere gebouwen dan Architect B. Maar de modellen van Volkswagen en Audi in onze showroom, staan ook bij andere autodealers.

Als wij willen excelleren in ons vak, en dat willen we graag, zullen we  de beste kwaliteit service moeten bieden die in de Rotterdamse regio nergens anders te vinden is. Service op het gebied van verkoopadvies, maar zeker ook op het gebied van onderhoud, schade-reparatie, leasing en andere  financieringsvormen.

M. de Koning Merkmanifest
M. de Koning Merkmanifest

M. de Koning heet ons autobedrijf, M. van Maarten. Opgericht in 1964 in een dorp onder de rook van Rotterdam als er een westenwind staat: Krimpen a/d IJssel.

Vandaag hebben we 5 vestigingen: behalve in Krimpen a/d IJssel ook in Capelle a/d IJssel en Rotterdam. We schatten in dat inmiddels ruim 15.000 mensen rondrijden in auto’ s waarvoor ze keurig betaald hebben, maar die we toch een beetje als ‘van ons’ beschouwen. M. de Koning is nog steeds het vertrouwde familiebedrijf. Twee van de drie directieleden zijn zonen, Wim en Hans, en ook de band met de medewerkers is zeer hecht. Wie zaken doet met ons, ervaart het Team M. de Koning.

Nogmaals, we willen excelleren in ons vak. Als je van je werk houdt, wil je daarin de top halen.  Zoals voetballers op een dag in de Kuip willen spelen en musici in Ahoy of de Doelen, willen wij bij en aan een vernieuwend autobedrijf werken waar Rijnmond voor omrijdt. We staan bekend om onze stiptheid en betrouwbaarheid – niet voor niets kozen we in 1969 voor Volkswagen en in 1975 voor Audi. Afspraak is bij ons afspraak, beloofd is beloofd.

We worden ook gewaardeerd om ons meedenken. ‘Is private lease wel de beste oplossing voor u?’ ‘Kent u de fiscale gevolgen van uw keuze?’ ‘Weet u dat het andere model u vlug 150 euro in de maand scheelt?’ Eerlijkheid duurt het langst, weten we, zeker in de autohandel.

Met alle respect voor onze merken, we kennen Volkswagen- en Audi-rijders die zich voor alles  M. de Koning- rijders voelen.

M. de Koning Merkmanifest
M. de Koning Merkmanifest

We zijn uitgegroeid tot meer dan een autodealer. M. de Koning is ook een schadeherstelbedrijf, een leasemaatschappij, een tankstation en carwash. En een kenniscentrum op het gebied van mobiliteit en elektrisch autorijden.

Excelleren vraagt soms om specialiseren. De ontwikkeling van de auto is letterlijk in een stroomversnelling gekomen, wellicht rijden we in 2040 bijna allemaal elektrisch. Bij M. de Koning volgen we de innovaties op de voet en betrekken we de toekomst al bij onze adviezen van vandaag. Zo lopen we vooruit op het gebied van elektrificering. We hebben meer dan gemiddeld de expertise in huis. Uit de hele regio weet men ons daarvoor te vinden. Onze eerste auto die op waterstof rijdt, begroeten we waarschijnlijk in 2024.

We zijn startklaar voor wat de toekomst brengt en vraagt. Ook bij ons gaat er de komende decennia veel veranderen. En wat ons betreft tegelijk heel weinig.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen ons vakmanschap en onze klanttevredenheid blijft roemen, ook als niemand meer over benzine of diesel praat.

M. de Koning Merkmanifest