Opening Krimpen

Feestelijke opening vestiging Krimpen

Een moderne digitale showroom en een geheel vernieuwde werkplaatsreceptie … onze Volkswagen vestiging van M. de Koning Autobedrijven in Krimpen aan den IJssel heeft gedurende de afgelopen maanden volledig in het teken gestaan van ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. Hierbij is de showroom geheel vernieuwd, het occasionsterrein uitgebreid, de werkplekken voor de verkopers werden volledig gedigitaliseerd en de werkplaatsreceptie is geheel in een nieuw en modern jasje gestoken.

Event wat u niet wilt missen
Natuurlijk zijn we erg blij met en trots op het resultaat en dat willen we feestelijk met u vieren. Daarom organiseren wij op donderdagavond 31 mei een top-avond voor onze zakelijke relaties waar we u graag voor uitnodigen. Een hapje en drankje zijn geregeld, maar deze avond wilt u vooral niet missen vanwege de pakkende sprekers. Dus meld u snel aan want vol=vol!

MdeKoning-opening-datum

Programma donderdag 31 mei 2018

19.00 – 19.30 ontvangst
19.30 – 20.30 welkomstwoord directie, interview directie Volkswagen Nederland en interview Mark Koevermans – door Jan Dirk Stouten
20.30 – 22.00 feestelijke netwerkborrel

Een inspirerende avond! Mis het niet!
Hans de Koning, Wim de Koning, Jos Sollie

MARK KOEVERMANS
Commercieel directeur Feyenoord De geboren Rotterdammer ontwikkelde zich tot één van de beste Nederlandse tennissers van zijn generatie. Als commercieel directeur bij de Rotterdamse topclub Feyenoord kan hij als geen ander de vertaalslag maken van topsport naar potentiële partners en sponsoren en weet hij precies wat er gevraagd wordt binnen een moderne (top)sportorganisatie om nieuwe partnerships aan te kunnen gaan, ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.Sinds 2009 is Koevermans als commercieel directeur aan Feyenoord verbonden. In 2013 kreeg hij de Football Business Award voor beste Commercieel Manager van Nederland.

JAN DIRK STOUTEN
Jan Dirk Stouten is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij koppelt een sterke inhoudelijke kennis en een scherpe manier van interviewen aan een forse dosis humor en is op die manier breed inzetbaar. Jan Dirk Stouten combineerde zijn bestaan als ondernemer jarenlang met de baan van sportverslaggever bij RTV Rijnmond. Hij volgde onder meer Feyenoord op de voet. Daarnaast was hij de vaste analyticus in de succesvolle voetbaltalkshow FC Rijnmond.

VOLKSWAGEN
Als huidige directie van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland geven Petra Vijverberg en Rinke van Keimpema u een kijkje in de keuken van de belangrijkste  ontwikkelingen binnen onze merken.

Peter Vijverberg
Rinke van Keimpema
Opening logo

Aanmeldformulier Opening Krimpen aan den IJssel.

  Ik geef M. de Koning Autobedrijven toestemming om mijn ingevulde gegevens te gebruiken voor het verwerken van dit formulier en eventueel contact met mij hierover op te nemen.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Krimpen Volkswagen showroom
Krimpen Volkswagen showroom
Krimpen Volkswagen showroom
Krimpen Volkswagen showroom
Krimpen Volkswagen showroom
Krimpen Volkswagen showroom