Elektrisch onderhoud bij M. de Koning

Wat is elektrisch onderhoud?

Bij M. de Koning Autobedrijven maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen we al met de Volkswagen ID.3, de Volkswagen ID.4, de Audi e-tron en de Audi Q4 e-tron. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen, maar altijd met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Voor Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam. Voor onderhoud en service aan uw Audi kunt u terecht in onze Audi vestiging in Capelle aan den IJssel.

Waarom elektrisch onderhoud bij M. de Koning Autobedrijven?

  • Vooraf duidelijke prijsopgave
  • Inspectie van essentiële onderdelen, waaronder distributieriem
  • Twee jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen
  • Gratis APK, indien nodig
  • Gratis pechhulp na onderhoudsbeurt

Voordelen elektrisch rijden

Het rijden van een elektrische auto brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 16% bijtelling voor zakelijke rijders in 2022
  • CTA: Plan uw afspraak

Minder kosten aan onderhoud

Doordat een elektrische auto minder bewegende onderdelen bevat zijn de onderhoudskosten minder hoog dan bij een traditionele verbrandingsmotor. Alles wat beweegt zal namelijk slijten. Ook heeft een elektrische auto geen olie nodig. Alles samen zal er voor zorgen dat de onderhoudskosten van een elektrische auto dus vele malen lager liggen dan die van de traditionele motor met transmissie en remsysteem.

Heeft uw elektrische auto een servicebeurt nodig? Zorg er dan voor dat u uw auto bij M. de Koning langsbrengt. Onze gespecialiseerde monteurs zullen uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen onderhouden zodat u zeker bent dat uw elektrische auto betrouwbaar is en blijft.

electrische auto uitlezen
M. de Koning Volkswagen ID.3

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden?

Elektrisch rijden brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler rijden. Wij bij M. de Koning begrijpen dat er nog vele vragen over de voordelen van het elektrische rijden zijn en dat het voor u handig is om al deze informatie overzichtelijk bij een te hebben. Bij M. de Koning brengen we u graag op de hoogte van alle voordelen welke elektrisch rijden te bieden heeft. Wanneer u vragen heeft over elektrisch rijden kunt u altijd langskomen bij onze showrooms in Capelle, Krimpen en Rotterdam.

Vaker gestelde vragen over elektrisch onderhoud

Wat houdt het onderhoud van een elektrische auto in?

Het onderhoud van een elektrische auto bestaat uit een inspectieservice en vervanging van de interieurfilter en remvloeistof. Dat is een stuk minder dan bij een brandstofauto. Wel moeten slijtagedelen, zoals remmen, banden en ruitenwissers, regelmatig gecontroleerd en, waar nodig, vervangen worden.

Hoe lang heb ik garantie op de accu?

Op de hoogvoltaccu geldt een garantie van 8 jaar (96 maanden) of maximaal 160.000 kilometer, wat het eerste wordt bereikt.

Hoe vaak moet mijn elektrische auto APK gekeurd worden?

De APK wordt de eerste keer bij 4 jaar uitgevoerd en vervolgens bij 6 en 8 jaar. Daarna moet de auto elk jaar gekeurd worden.

M. de Koning Autobedrijven biedt onderhoud voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Bekijk onze acties

Loading …