Economy service bij M de koning

Economy service bij M. de Koning

Wat is een Economy service bij M. de Koning?

Auto’s van 5 jaar of ouder profiteren van 15% voordeel op onderhoud, remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen*. Naast het voordeel op onderhoud biedt Economy Service o.a. 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa, gebruik van Originele onderdelen en wordt altijd aan het voertuig gewerkt door gekwalificeerde M. de Koning monteurs. Zo profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, maar ook van alle voordelen en zekerheden van M. de Koning.

Voor Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam. Voor onderhoud en service aan uw Audi kunt u terecht in onze Audi vestiging in Capelle aan den IJssel.

Waarom een Economy servicebeurt bij M. de Koning Autobedrijven?

 • Vooraf duidelijke prijsopgave
 • Inspectie van essentiële onderdelen, waaronder distributieriem
 • Twee jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen
 • Gratis APK, indien nodig
 • Gratis pechhulp na onderhoudsbeurt

7 voordelen van Economy Service

 • Offerte: Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
 • Vervoer:  Altijd vervangend vervoer beschikbaar
 • Pechhulp: Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
 • Garantie: 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
 • Direct:  Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
 • Onderdelen: Altijd gebruik van originele onderdelen.
 • Gekwalificeerde Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CURPA of Volkswagen Bedrijfswagen technici.
Economy service Bij M. de Koning
Economy service seat

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Waarom onderhoud bij M. de Koning?

De M. de Koning technici zijn speciaal getraind zodat ze uw auto door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw auto snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van M. de Koning, zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Vaker gestelde vragen:

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd 15% voordeel op ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen. Economy Service voordeel is geldig op onderhoudspakketten.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 48 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Gratis pechhulp?

De mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar!

4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle werkzaamheden bij M. de Koning ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij M. de Koning zodat het probleem verholpen kan worden.

Economy Service
Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.

Bekijk onze acties

Loading …