Avia Krimpen

AVIA en CARWASH M. de Koning

Tankstation en Moderne autowasstraat

Industrieweg 17 – 2921 LB Krimpen a/d IJssel

Welkom bij tankstation de AVIA M. de Koning

M. de Koning AVIA tankstation met top kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs, een geweldig spaarprogramma, een breed assortiment aanbiedingen in de shop en een eigen full service autowasstraat.

Ons onderscheidend vermogen wordt bepaald door onze bedrijfsfilosofie en onze medewerkers. Van hoog tot laag zijn wij ons er dagelijks van bewust dat- naast de uitstekende producten die wij leveren en onze service – de klant iedere dag de keuze maakt bij wie hij gaat tanken. Door onze extra service en klantgerichte opstelling hebben vele klanten M. de Koning AVIA uitgekozen als hun mobiliteitsleverancier.

avia tankstation
Welke brandstoffen kan ik bij AVIA tanken?

Bij M. de Koning AVIA te Krimpen aan den IJssel kunt u terecht voor de volgende brandstoffen:

  • Diesel
  • Euro 95 E10
  • Super 98 Ongelood
  • LPG
avia snellader
Kan ik mijn elektrische auto snelladen?

Ook voor het laden van uw elektrische auto kunt u bij het tankstation M. de Koning AVIA terecht.

De laadpaal laadt binnen 20-25 minuten de accu voor 80% vol en is te gebruiken zonder starttarief.

Carwash-MdeKoning
Kan ik bij M. de Koning mijn auto wassen?

Kies voor autowassen bij Carwash M. de Koning. Onze moderne wasstraat met vele nieuwe was technieken heeft een extra brede doorgang, is geschikt voor wielen tot 21″ en wast uw auto perfect schoon. Maak uw keuze uit onze 4 wasprogramma’s en verwen uw auto met een flinke schoonmaakbeurt!

Kan ik AdBlue bij AVIA bijvullen?

Het is vanaf eind 2022 mogelijk om bij M. de Koning AVIA AdBlue te tanken. Bij M. de Koning AVIA is de enige mogelijkheid in Krimpen aan den IJssel om zelf AdBlue te tanken.

Vele dieselauto’s hebben een AdBlue aanvulling welke gemakkelijk naast de reguliere tankbeurt bij M. de Koning AVIA kan worden bijgevuld.3 Wanneer u zelf bij M. de Koning AVIA AdBlue tankt bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u dit per jerrycan vult!

Let op! AdBlue dient alleen in het juiste reservoir te worden getankt. Verkeerd gebruik kan tot ernstige schade aan uw auto leiden. AdBlue dient tijdig te worden aangevuld. Dit voorkomt het stilvallen van uw auto.

Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij het personeel van M. de Koning AVIA.

AdBlue tanken

AVIA Tankshop M. de Koning

avia Tankshop M. de Koning

In onze tankshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan dranken en etenswaren. Kom langs voor een lekkere kop koffie, een snelle snack, of een vers broodje.

Avia Tankshop M. de Koning

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigdheden voor uw auto. Zo kunt u altijd voorbereid de weg op.

Avia Tankshop M. de Koning

Elke dag worden onze broodjes vers vanuit de bakkerij geleverd. Geniet van luxe, gezonde en vooral lekkere broodjes tegen een scherpe prijs.

Loading …