Bandenwissel

Bandenwissel bij M. de Koning

Waarom moet ik voor een bandenwissel naar M. de Koning?

Bij M. de Koning kunt u altijd terecht voor een bandenwissel. Van het wisselen van een complete wielen set tot het omzetten van band naar velg. Onze vakbekwame monteurs helpen u graag verder op weg.

Voor Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CURPA of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Rotterdam. Voor onderhoud en service aan uw Audi kunt u terecht in onze Audi vestiging in Capelle aan den IJssel.

Wat zijn de prijzen van een bandenwissel?

Geef uw auto opnieuw een sublieme wegligging
Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe prijzen voor Uniroyal- en Continental zomerbanden! Alleen uw autobanden wisselen is uiteraard ook mogelijk

TypePrijs
Wisselen complete set€ 39,-
Wisselen complete set + opslag€ 83,-
Bandenwissel op huidige velgenset€ 89,-
Bandenwissel op huidige velgenset + opslag € 139,-
APK Keuring olie

Bandenhotel

Waarom het bandenhotel?
Bij M. de Koning slaan we uw zomerbanden en winterbanden onder de beste omstandigheden op. Zo blijven ze in een perfecte staat en weet u zeker dat u veilig op weg kunt.

  • Thuis geen banden in de weg;
  • Geen gesleep met banden;
  • Banden liggen klaar voor montage op tijd en plaats van uw keuze;
  • Banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand.

U kunt bij M. de Koning terecht voor het het opslaan van een set wielen met winter- of zomerbanden in het Bandenhotel.

Autobanden service bij M. de Koning

Waarom voor autobanden naar M. de Koning Autobedrijven?

Er zijn veel verschillende merken, typen en maten autobanden. Wij weten als geen ander welke band het meest geschikt is voor uw auto. Ook weten onze monteurs alles over de juiste afstelling van het onderstel. Dit zorgt ervoor dat uw autobanden gelijkmatig slijten en de levensduur van uw banden zo lang mogelijk is.

Vaker gestelde vragen:

Wanneer moet ik de banden van mijn auto vervangen?

Wettelijk gezien moet de profieldikte van de band minimaal 1.6 millimeter zijn. Tijdens de APK wordt uw auto afgekeurd als het profiel minder 1.6 millimeter dik is. Voor een echt veilige en comfortabele rij-ervaring kunt u beter al iets eerder uw banden laten vervangen. We adviseren voor zomerbanden een minimale dikte van 2 millimeter en voor winterbanden 4 millimeter.

Hoe weet ik de juiste bandenmaat van mijn auto?

Uw bandenmaat leest u gemakkelijk af aan de zijkant van de huidige banden die op uw auto gemonteerd zijn. Uiteraard doet de monteur het ook graag voor u.

Waarom moet ik mijn bandenspanning regelmatig controleren?

Een te lage bandenspanning is slecht voor de prestaties van uw auto. Uw banden slijten sneller, de grip op de weg vermindert en het brandstofverbruik neemt toe. De aanbevolen bandenspanning van uw auto vindt u aan de binnenzijde van het portier of van de tankklap. Bij vrijwel elk tankstation kunt u de spanning weer op peil brengen.

Waarom zou ik voor autobanden naar M. de Koning gaan?

Er zijn veel verschillende merken, typen en maten autobanden. Wij weten als geen ander welke band het meest geschikt is voor uw auto. Ook weten onze monteurs alles over de juiste afstelling van het onderstel. Dit zorgt ervoor dat uw autobanden gelijkmatig slijten en de levensduur van uw banden zo lang mogelijk is.

Kan ik bij M. de Koning ook mijn bandenwissel laten uitvoeren?

Zeker, onze monteur verwisselt uw banden graag. Komt de temperatuur boven de 7 graden? Dan is het tijd om zomerbanden onder uw auto te laten zetten. Als het temperatuurpeil juist weer zakt onder de 7 graden, kunt u het beste uw banden laten omwisselen voor winterbanden. Plan hier online uw afspraak.

Bekijk onze acties

Loading …