Autoschade melden

Vul onderstaand formulier in en meld de schade aan uw voertuig bij M. de Koning Autoschade. U ontvangt een bevestiging van uw schademelding. Indien nodig nemen wij contact met u op.

Een schadegeval is al vervelend genoeg! Daarom is het prettig als de afhandeling zo soepel mogelijk verloopt. Om u goed van dienst te zijn heeft u hieronder de mogelijkheid om uw schademelding direct online in te vullen. Vergeet uw aanrijdingsformulier niet in te vullen en de schade te melden bij uw verzekeraar! Mocht u een nieuw schadeformulier nodig hebben, dan kunt u deze opvragen bij de M. de Koning Autoschade. Deze sturen wij zo snel mogelijk naar u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 - Contactgegevens

Vul uw persoonlijke gegevens in zodat we deze in combinatie met uw schadegegevens direct kunnen verwerken en uw afspraak kunnen inplannen.

Stap 2 - Voertuiggegevens

Vul uw kenteken in zodat we de gegevens van uw auto kunnen opzoeken.

Stap 3- Schadegegevens

Maak duidelijke foto’s van de schade aan uw auto. Door de schade aan uw auto op de juiste manier te fotograferen kunnen onze schade experts de schade in schatten en uw afspraak inplannen.
MM slash DD slash JJJJ
Zichtbare schade aan uw auto
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Sleep bestanden hierheen of Selecteer bestanden. Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Vervangend vervoer

Kies uw vervangend vervoer
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Let op! Heeft u een lease auto via Maarten Autolease dan dient u de schade te melden via de Maarten Autolease website. Naar de Maarten Autolease website om uw schade te melden.

Heeft u vragen of ontvangt u graag advies over autoschade herstel en/of de diensten?
Neem dan contact op met onze autoschade experts. Dit kan via ons ons contactformulier, telefonisch op nummer 0180-559565 of via WhatsApp op telefoonnummer 088-2013480. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie. M. de Koning Autoschade is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te bereiken. We helpen u graag!