Werkplaatsteam Volkswagen Capelle: Beste dealer van Nederland op klantentevredenheid

M. de Koning op nummer 1!

Het Volkswagen werkplaatsteam in Capelle aan den IJssel vierde vandaag feest! Na een derde plaats en een tweede plaats in de afgelopen 2 jaar, zijn zij dit jaar op de 1e plek geëindigd! Zij mogen zich daarmee een jaar lang de “Beste Dealer van Nederland” noemen op het gebied van klantentevredenheid aftersales. Importeur Pon kwam langs voor de bekendmaking en nam heerlijk gebak mee.

Gedurende het jaar worden alle Volkswagen dealerbedrijven doorlopend door klanten gewaardeerd op het gebied van hun klantentevredenheid. De scores van deze metingen zijn de basis voor de Volkswagen Service Quality Award. De Service Quality Award is een onderlinge competitie van Volkswagen dealers als aanmoediging voor het verlenen van de beste service. Ieder jaar reikt Volkswagen Nederland de Awards uit aan de dealers die dankzij de prestaties van hun After Sales team de hoogste “Net Promoter Score” (NPS) van klanten hebben ontvangen. Er zijn 2 categorieën: Topscoorders en Best Improvers. Hierbij staat 1 belangrijke vraag centraal: Welke Nederlandse Volkswagen werkplaats in Nederland krijgt de hoogste aanbevelingsscore van klanten?

Volkswagen onderzoekt dit continu door middel van enquêtes. Bij de toekenning van de prijzen wordt in beide categorieën (Topscoorders en Best Improvers) onderscheid gemaakt tussen grote en kleinere dealers. De prijzen zijn eervol voor Volkswagen-dealers, maar dé winnaars zijn de klanten van de dealerbedrijven. De onderlinge competitie die aan de basis staat van de Service Quality Awards draagt er namelijk aan bij dat alle Volkswagen-dealers zich maximaal inzetten voor klanttevredenheid van het hoogste niveau. 

Het werkplaatsteam van Capelle is erg trots op het resultaat. Het is een echte teamprestatie! We staan klaar voor onze klanten, denken mee in oplossingen en ontvangen ze met een glimlach. We willen alle collega’s bedanken voor hun inzet en uiteraard ook onze klanten voor het uitspreken van hun waardering. Dit is voor ons een mooi compliment en een geweldige motivatie om aan onze klantentevredenheid te blijven werken. We gaan ervoor om onze 1e plek ook in 2023 vast te houden!