Een eigen auto wordt steeds populairder

15 mei 2020 om 10:08 in Nieuws
Volkswagen e-Golf MdeKoning
  • Altijd een schone auto
  • Eigen vervoer en geen vertragingen
  • Niet afhankelijk van openbaar vervoer
  • Voorkomt risico’s op ziekte

De huidige tijd veranderd onze blik op een eigen auto. Het openbaar vervoer, vliegtuigen en deelauto’s raken steeds minder in trek. Uit diverse enquêtes blijkt dat de volle focus tegenwoordig ligt op het reizen in de eigen auto.

Uit onderzoek van de autoverkoopsite “Autotrader” blijkt dat zeker 56 procent van de Britten met een rijbewijs, maar zonder auto, van plan is om er eentje aan te schaffen. Het blijkt maar dat menig mens dit de meest toegankelijke weg vind tegen de 1,5 meter samenleving, het niet hoeven te dragen van een mondkapje en toch de mogelijkheid hebben tot vrijheid.

Stijgende vraag naar occasions
Het blijkt uit onderzoek dat bijna de helft van de mensen na het opheffen van de momentele “lockdown” geen voorkeur meer heeft om te reizen met het openbaar vervoer. Zij waren van mening dat het bezitten van een eigen auto in de toekomst steeds belangrijker en veiliger zal worden.

“Ons onderzoek laat zien hoe groot de impact is die Covid-19 heeft op de houding van consumenten ten opzichte van hun transportgewoonten”,
aldus Catherine Faiers, Chief Operating Officer van AutoTrader.

Faiers geeft aan dat de enquête duidt op een automarkt die snel weer zal opleven, vooral onder de voordeligere occasions. ,”Zodra de beperkingen zijn opgeheven, denken we dat de markt een sterk stijgende vraag kan laten zien.”

 

Bron: AD.nl

BEST DEAL Top Occasions van M. de Koning

Op deze actiepagina vindt u de Top Occasions uit de voorraad van M. de Koning Occasioncentrum. Deze tweedehands auto’s zijn momenteel extra scherp geprijsd! Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want weg=weg!

Meer weten over deze Occasions?
Wil je meer weten over de Occasions bij M. de Koning?
Bel ons verkoop team op 0180 55 95 00 of vul ons contact formulier in.