Volle Volkswagen showroom in Krimpen tijdens M. de Koning Ladies Night!

30 november 2018 om 14:16 in Nieuws
Ladies night krimpen 2018

De achtste editie van de ‘Ladies Night’ van M. de Koning Autobedrijven overtrof alle verwachtingen. Meer dan 600 vrouwen amuseerden zich donderdag een avond lang uitstekend in de Volkswagen showroom van de Krimpense vestiging van de Volkswagen en Audi-dealer.

Speciaal voor hen was een leuk en interessant programma samengesteld waarbij 38 regionale ondernemers met stands stonden opgesteld. Deelnemers waren onder andere: De Berekuil, Dresscode, Bij Aafke, Wijnhuis den Boer, Shoeby en My Accessories. Bij de stands konden de dames genieten van een feestelijk aanbod op het gebied van persoonlijke verzorging, woonaccessoires, tassen, schoenen, sieraden, mode, wijn, proeverijen en nog veel meer. Ook vonden er ieder half uur een creatieve workshops plaats en waren er 2 loterijen. De 38 standhouders hadden voor een geweldig prijzenpakket gezorgd. Natuurlijk konden de bezoeksters ook de stoere Volkswagen modellen, de up! en de T-Roc, bewonderen. Verder was de showroom voor de gelegenheid helemaal leeg gereden.

ladies night
ladies night
ladies night

We kijken terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige ‘Ladies Night’, zegt Dagmar van der Gaag, communicatiemedewerker van M. de Koning Autobedrijven en medeorganisator van de avond. “De sfeer was lekker gemoedelijk en gezellig en veel dames hebben lekker kunnen shoppen. Wij denken hiermee een flink aantal vrouwelijke klanten en niet-klanten een plezier te hebben gedaan. En zelf hebben we er ook enorm van genoten. We willen alle standhouders bedanken voor hun enthousiasme en aanwezigheid. Volgend jaar gaan we de ‘Ladies Night’ waarschijnlijk weer inplannen. Ook dan kiezen we waarschijnlijk voor de novembermaand, een perfect moment voor dit soort events.”