Volkswagen Touran nu standaard nóg completer en scherper geprijsd

03 augustus 2016 om 9:57 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Volkswagen Touran
  • Trendline, Comfortline, Highline én Connected Series nóg rijker uitgerust
  • Trendline en Connected Series in prijs verlaagd
  • Nieuwe vanafprijs 28.690 euro*, tot ruim 1.600 euro extra voordeel

Leusden, 3 augustus 2016 – Volkswagen levert de Touran voortaan nóg completer. Van alle uitvoeringen is de standaarduitrusting verder uitgebreid met aantrekkelijke features. Daarbij zijn de vanafprijzen van de Trendline en Connected Series verder verlaagd.

De Touran Trendline krijgt niet alleen een rijkere standaarduitrusting, maar heeft ook een 800 euro lagere vanafprijs. Voortaan standaard zijn een multifunctioneel stuur, mistlampen vóór en het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’. Het totale voordeel op de Trendline loopt hiermee op tot maar liefst 1.614 euro. Er is al een Touran Trendline vanaf 28.690 euro*.De Touran Comfortline is nu, zonder meerprijs, ook voorzien van led achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ en parkeersensoren voor en achter. Deze features vertegenwoordigen een productwaarde van 1.328 euro.

De Touran Highline is weliswaar iets in prijs gestegen – 460 euro – maar vergoedt dat ruimschoots met extra’s als een elektrisch bedienbare achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open), Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren voor en achter.

Ook de riant uitgeruste Touran Connected Series is nog aantrekkelijker geworden. Ondanks de standaardisering van led achterlichten en een achteruitrijcamera (Rear View), is de vanafprijs met zo’n 550 euro gedaald, resulterend in een extra klantvoordeel van bijna 1.100 euro. Er is al een Touran Connected Series vanaf 32.050 euro*.

*) Raadpleeg de bijgaande prijslijst voor een compleet overzicht van de nieuwe uitrusting en vanafprijzen van de Volkswagen Touran. De genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten en verkoopinformatie volkswagen.nl.