ŠKODA levert handige accessoires voor hondenliefhebbers

10 november 2020 om 10:02 in Nieuws
Skoda accessoires
  • Originele accessoires van ŠKODA: praktische oplossingen voor reizen met honden
  • Van veiligheidsgordels tot achterbankbescherming

Het mooie najaarweer en de beperkingen als gevolg van de huidige coronasituatie zorgen ervoor dat mensen veel de natuur in trekken voor een heerlijke wandeling. Voor hondeneigenaren die met hun trouwe viervoeter op pad willen, levert ŠKODA een aantal  Simply Clever-accessoires. Uiteenlopend van veiligheidsgordels tot vuilcovers.

ŠKODA accessoires voor de veiligheid

Veiligheid is bij ŠKODA een topprioriteit, zowel voor mens als dier. Met een hond op de achterbank is een hondengordel een onmisbaar item! Niet alleen houdt de veiligheidsgordel de hond bij een aanrijding op zijn plek. Ook ter bescherming van hemzelf en de inzittenden voorin. Een gordel voorkomt hij dat de hond achterin teveel bewegingsvrijheid krijgt. Dit zou de bestuurder kunnen afleiden. ŠKODA’s veiligheidsgordel voor honden is er in vier maten – van S tot XL. Deze gordel is ook te gebruiken in combinatie met een normale hondenlijn.

Voor honden die op de achterbank meerijden, biedt ŠKODA’s praktische achterbankbescherming. De beschermhoes is groot genoeg om de gehele achterbank af te dekken. Hij voorkomt dat haren en vuil de bekleding van de stoelen binnendringen. Het materiaal van de beschermhoes is waterafstotend en eenvoudig te reinigen. Het antislipoppervlak vergroot bovendien de veiligheid van de hond tijdens het rijden. Het kleed is met haken en snelsluiters gemakkelijk aan de hoofdsteunen van de voorstoelen en achterbank te bevestigen.

Afscheidingsrek

Voor de extra ruime FABIA COMBI, OCTAVIA COMBI en SUPERB COMBI levert ŠKODA een handig afscheidingsrek in lengterichting dat de bagageruimte in tweeën verdeelt. De hond kan veilig in het ene deel worden vervoerd, terwijl bagage en andere zaken in het andere deel kunnen worden opgeborgen.

Nog zo’n Simply Clever-feature is het afscheidingsrek dat speciaal voor de bagageruimte van de FABIA COMBI en SUPERB COMBI is ontworpen. Dit verticale rek kan direct achter de hoofdsteunen worden geplaatst. Hij voorkomt dat de hond vanuit de bagageruimte over de rugleuning van de achterbank naar voren kan klimmen. Het gaaswerk biedt de bestuurder een onbelemmerd zicht naar achteren.

Kofferbakmatten

Om de kofferbak zo schoon mogelijk te houden zijn alle ŠKODA-modellen te voorzien van kofferbakmatten en -schalen op maat. De rubberen kofferbakmatten volgen exact de vorm van de vloer en hoeven niet vastgezet te worden. Ze zijn eenvoudig uitneembaar en te reinigen. Aanvullend op deze matten voorziet de reeks originele accessoires van ŠKODA tevens in een robuuste kunststof kofferbakschaal ter bescherming van de kofferbakvloer. Voor de RAPID, RAPID SPACEBACK, YETI, OCTAVIA en OCTAVIA COMBI is desgewenst een dubbelzijdige cover voor de bagageruimtevloer leverbaar. Aan de ene kant is de cover voorzien van stof, terwijl de andere kant is gevoerd met een water- en vuilafstotend materiaal. Gaat de hond mee in de auto? Dan keer je de cover simpelweg om.

Skoda accessoires voor hondenliefhebbers
Skoda accessoires voor hondenliefhebbers
Skoda accessoires voor hondenliefhebbers

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, prijzen, technische specificaties of andere informatie zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.