Update Coronavirus M. de Koning Autobedrijven

16 maart 2020 om 9:50 in Nieuws
Coronavirus-informatie

Ook M. de Koning volgt uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Voor ons geldt vooral: geen paniek wel maatregelen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie en blijven gewoon open. Om verspreiding van het virus tegen te gaan hebben we hygiëne- en andere voorzorgsmaatregelen genomen. We verzoeken u om bij twijfel over uw eigen gezondheid uw bezoek aan onze vestigingen uit te stellen. Informatie over onze maatregelen leest u hieronder:

Klantentaxi
Persoonlijk contact binnen een afstand van 1,5 meter is onverstandig. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van onze klantentaxi als uw auto in onze werkplaats staat. Dit geldt ook voor het proefrijden met een monteur. Uiteraard kunt u, ter vervanging van de klantentaxi gebruik maken van onze alternatieven: een gratis -elektrische- leenfiets of een huurauto (aan een huurauto zijn kosten verbonden). Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven van welke service u gebruik wenst te maken.

Showroom
Onze 4 showrooms in Rotterdam, Krimpen en Capelle aan den IJssel zijn volgens normale openingstijden geopend. Onze verkoopmedewerkers zullen u hartelijk welkom heten, maar zullen daarbij geen handen schudden. Bij het uitleggen van de auto, zal onze collega niet bij u in de auto komen zitten, maar buiten de auto blijven staan. Proefritten zijn zeker mogelijk, onze collega zal echter niet met u meerijden.

Werkplaats, magazijn & schade
Ook onze recepties, werkplaatsen, magazijnen en ons schadebedrijf blijven geopend. U kunt, zoals u gewend bent, uw autosleutel aan de balie afgeven voor onderhoud, reparatie of schadeherstel. Onze collega’s zullen een gepaste afstand bewaren om eventuele risico’s te vermijden. Tijdens het werken aan uw auto gebruiken wij altijd beschermende middelen, handschoenen en stoelhoezen.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 088-2013480 of via info@mdekoning.nl.
Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
M. de Koning Autobedrijven
Directie en medewerkers