Top 5 Vaderdag Cadeaus

17 juni 2020 om 9:54 in Audi Nieuws Nieuws Volkswagen Nieuws
Vaderdag cadeaus M. de Koning

Zondag 21 juni 2020 is het weer Vaderdag, de dag om jouw vader even goed in het zonnetje te zetten! Om het net wat makkelijker te maken hebben wij alvast een Top 5 samengesteld van de tofste vaderdag cadeaus! bestel ze vandaag nog zodat ze voor zondag nog binnen zijn!

1. Lederverzorgingsset

Om het lederen interieur optimaal te onderhouden heeft Audi de lederverzorgingsset ontwikkeld. Eerst vuil verwijderen met de lederreiniger en vervolgens met de crème het leder optimaal verzorgen. Zo kunt u weer genieten van de luxe uitstraling van een lederen interieur in uw Audi.

 

Nu voor € 24,95

Vaderdag cadeaus lederverzorging

2. 2-in-1-schermreiniger

2-in-1 combinatie in puristisch design voor het grondig schoonmaken van schermen. Reinigingsvloeistof en microvezelhoes zorgen voor grondige bestrijding van vuil en lastige vingerafdrukken.

 

Nu voor € 9,95

Vaderdag cadeaus touchscreen

3. Koeltas T1 camper design

Koeltas in blauw-wit design van de iconische T1 Camper. Deze koeltas heeft een ritssluiting aan de bovenzijde en een ruim binnencompartiment. Voorzien van een klein handvat aan de bovenzijde en een schouderband.

 

Nu voor € 19,95

Vaderdag cadeaus Koeltas

4. Sponsenset

Een complete set met diverse sponsen om uw Volkswagen in top conditie te houden. De set bevat vier verschillende sponsen geschikt voor diverse oppervlaktes.

 

Nu voor € 4,95

Vaderdag cadeaus Sponsenset

5. T1 Bulli toilettas

De ideale compagnon voor onderweg! De toilettas heeft genoeg vakken, sommige hebben zelfs een rits om af te sluiten. Met de haak kan de tas worden opgehangen of stevig neergezet.

 

Nu voor € 14,95

Vaderdag cadeaus Toilettas