Top 10 meest gezochte opties bij occasions

02 april 2020 om 13:38 in Audi Nieuws Nieuws Volkswagen Nieuws
Top 10 occasion termen

Met ruim 250 occasions op voorraad bij M. de Koning vind u altijd wel de perfecte match. Om uw zoektocht wat gemakkelijker te maken is er dan ook de mogelijkheid om te zoeken op de opties die uw droom occasion zou moeten hebben. Bekijk onze huidige voorraad occasions hier en bekijk uw droom occasion in onze showroom of via een live video samen met een van onze verkopers!

1. Trekhaak

De zomer komt er weer aan en dat kan natuurlijk maar een ding betekenen. Een lange maar comfortabele rit richting het zonnige zuiden in uw nieuwe auto met de camper erachteraan.
De meest gezochte criteria voor occasions heeft hier dan ook mee te maken, het is namelijk de trekhaak!

Top 10 occasion termen

2. Airconditioning

Het kwik stijgt al snel en de zomerse temperaturen worden al bijna aangetikt. Blijf comfortabel rijden in uw occasion door te zoeken op de optie airconditioning. Geniet van een aangename frisse temperatuur in uw droomauto. Wanneer uw auto in de zon heeft staan te bakken is deze dankzij de airconditioning in een mum van tijd weer op aangename temperatuur!

Top 10 occasion termen

3. Navigatiesysteem

Niets is vervelender dan verkeerd rijden. Blijf dankzij onze occasions met navigatiesysteem altijd op het goede pad en geniet hierdoor van zo min mogelijk stress op de weg.

Top 10 occasion termen

4. Panoramadak

De voordelen van een reguliere carrosserie met de extra’s van de frisse wind door de haren. Zoek een occasion uit met een panoramadak en geniet van het beste van beide werelden. Rijd overdag heerlijk rond met het zonnetje van boven, en ’s avonds met een heldere sterrenhemel.

Top 10 occasion termen

5. 4×4

Niets houd je tegen wanneer uw occasion is uitgerust met vierwielaandrijving. Meer grip en veiligere rij omstandigheden. Kiest u voor een occasion met of zonder vierwielaandrijving?

Top 10 occasion termen

6. Cruisecontrol

Met de verlaagde snelheden op de snelwegen in Nederland is het belangrijk om goed op uw eigen snelheid te letten. Met een occasion van M. de Koning met cruisecontrol zal u nooit meer met snelheidsovertredingen komen en wordt uw reis een stuk comfortabeler én zuiniger!

Top 10 occasion termen

7. Opendak

Wanneer de jas thuisgelaten kan worden is er niet lekkerders dan het dak van uw auto naar achteren klappen en te genieten van de zon en frisse wind door uw haren. Bij M. de Koning hebben wij een selectie van cabrioletten voor u klaar staan.

Top 10 occasion termen

8. Onderhoudshistorie

Alle aangeboden occasions bij M. de Koning zijn voorzien van onderhoudshistorie. Zo weet u dat uw aankoop zeker, veilig en leuk blijft. Elke auto wordt uitvoerig bekeken en gecontroleerd. Zo geniet u van nog meer plezier van uw aankoop.

Top 10 occasion termen

9. Stoelverwarming

U zult uw nieuwe aankoop niet alleen aankomende zomer gaan rijden. Mocht er na deze mooie zomer weer een koude winter aankomen zit u met stoelverwarming altijd comfortabel en warm. Ook in de koudere ochtenden richting uw bestemming maakt de stoelverwarming het allemaal net een beetje fijner.

Top 10 occasion termen

10. Climate control

Auto’s worden steeds slimmer en om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken helpt uw auto hier zelf graag aan mee. Met climate control houdt uw occasion de temperatuur altijd in de gaten en zorgt er voor dat u de volle focus op de weg kan houden.

Top 10 occasion termen