SEAT Vakantiecheck met een gratis SeatZac – SEAT zitzak

26 juni 2017 om 9:31 in Nieuws
SEAT zitzak
  • SEAT Vakantiecheck met een gratis SeatZac ter waarde van € 39,95
  • Grondige controle van onder meer remmen, banden, motor en elektrische installatie
  • Onderhoud airco met geurbehandeling voor slechts € 99*

Leusden, 21 juni 2017 – Het aftellen naar de zomervakantie is begonnen. Veel Nederlanders trekken over enkele weken Europa in. Dat betekent ontspanning voor hen, maar inspanning voor hun auto. SEAT-rijders kunnen daarom nu langskomen bij hun dealer voor de SEAT Vakantiecheck. Voor slechts € 19,95* wordt hun SEAT op alle belangrijke onderdelen gecontroleerd en krijgen ze er zelfs een SeatZac ter waarde van € 39,95 bij.

Tijdens de SEAT Vakantiecheck controleert de SEAT-dealer op basis van dertig punten de conditie van de banden, remmen, motor, elektrische installatie (o.a. werking verlichting buitenzijde en accutest), ruitenwissers, het onderstel, de carrosserie en het interieur. Zo kunnen SEAT-rijders voor slechts € 19,95* met een gerust hart op reis, met de zekerheid dat hun vierwieler in perfecte staat is voor een lange, warme en zware trip.

Een extra reden om voor de SEAT Vakantiecheck bij de dealer langs te gaan, is dat iedereen die hem laat uitvoeren een gratis SeatZac ter waarde van € 39,95 ontvangt (op=op). Door zijn compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen naar het park, het strand of het bos. Om de SeatZac op te blazen, volstaat het om hem een paar keer heen en weer te zwaaien. Als hij vol genoeg zit, is het simpelweg een kwestie van de clip dichtdraaien en ‘neerploffen’.

Airco-onderhoud nu extra voordelig
Het kan flink warm worden tijdens de vakantie, dus is het wel zo prettig als een SEAT zijn hoofd (en die van zijn inzittenden) koel houdt. De SEAT-dealer biedt daarom ook de onderhoudsbeurt voor de airco aan. Tijdens deze procedure, die slechts € 99* kost, wordt het systeem gecontroleerd en afgevuld met een fluortoevoeging, zodat eventuele lekkages later gemakkelijk op te sporen zijn. Een geurbehandeling zorgt er voor dat schimmels, bacteriën en nare luchtjes verdwijnen.

Zomerbanden tegen actieprijzen
Daarbovenop kunnen SEAT-rijders voor meer zomerse zaken terecht bij hun dealer. Wat te denken van nieuwe zomerbanden? Het is immers belangrijk dat het rubber onder een auto in goede staat is voor een lange rit door Europa. SEAT biedt zomerbanden aan tegen actieprijzen. Ze zijn er al vanaf € 40* per band voor de Mii, exclusief montage. SEAT voert zomerbanden van de merken Uniroyal en Continental.

Bovendien levert SEAT alle mogelijke accessoires voor zijn modellen: of het nou gaat om hulpveren (met 20 procent voordeel), een fietsendrager (van € 349 voor € 279*), dakdragers (voor € 199*), dakkoffers (vanaf € 199*), een elektrische koelbox (€ 39,95*) of een dashcam (met 25 procent voordeel). Een volledige update van het navigatiesysteem kan ook handig zijn. In juni en juli doet SEAT dat 50 euro voordeliger, voor maar € 99*.

Gratis SeatZac bij SEAT Vakantiecheck
*) Daar waar Pon’s Automobielhandel BV in dit persbericht, verwijst naar prijzen en tarieven voor wederverkoop van producten of diensten, betreft het steeds adviesprijzen en geadviseerde tarieven. Het staat de dealer en servicepartner te allen tijde vrij daarvan af te wijken, tenzij sprake is van een maximum prijs of maximum tarief (zoals bijvoorbeeld bij een landelijke reclamecampagne). In dat geval mag de dealer of servicepartner slechts naar beneden afwijken.

SEAT vakantie