Nieuwe Volkswagen up! nu bij M. de Koning Volkswagen dealer

30 augustus 2016 om 15:39 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Volkswagen up
  • Frisse looks en volop mogelijkheden om up! te personaliseren
  • De eerste up! met turbo: 66 kW/90 pk sterke 1.0 TSI met hoge prestaties
  • Leverbaar vanaf 10.590 euro* of private lease vanaf 209** euro per maand
  • Nu niet alleen bij de dealer maar ook online via Private Lease te bestellen

Sinds deze week staat de vernieuwde up! bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Voorzien van opgefriste looks, moderne infotainmentsystemen, een scala aan personaliseringsmogelijkheden en een nieuwe 66kW/90pk sterke 1.0-liter turbomotor is de up! veelzijdiger en individueler dan ooit. Bovendien krijgt hij een primeur: de up! is namelijk de eerste Volkswagen waarvan het Volkswagen Abonnement (private lease) online kan worden afgesloten.

De vernieuwde up! heeft een fris in- en exterieur en nieuwe features gekregen, waaronder een compleet nieuw infotainmentsysteem met veel mogelijkheden. De up! is nu ook verkrijgbaar met een direct ingespoten 1.0-liter turbomotor met een vermogen van 66 kW/90 pk en een koppel van 160 Nm (vanaf 1.500 tpm). Daarnaast blijft hij ook leverbaar met de 44 kW/60 pk en 55 kW/75 pk sterke 1.0 benzinemotoren – desgewenst ook met een ASG-automaat – en de 50 kW/68 pk sterke 1.0 EcoFuel op CNG. Later dit jaar volgt de volledig elektrische e-up!.

Nieuwe up! beats met 300 Watt van Dr. Dre
Dankzij een keur aan kleuropties en -pakketten voor het exterieur en interieur is de up! nu tot in de allerkleinste details te personaliseren. Aanvullend op de vier bekende uitvoeringen – take up!, move up!, high up! en cross up! – is de up! beats nieuw in het programma. Naast het krachtige, 300 Watt sterke BeatsAudio sound system van Dr. Dre beschikt deze topuitvoering onder meer over 15 inch lichtmetalen ‘Radial’ velgen, Beats-striping, rode of zwarte spiegelhuizen, een speciaal Beats dashpad, donker getinte ramen achter, gekleurde veiligheidsgordels, Beats-instaplijsten en -bekleding, chroomaccenten in het interieur, interieur-sfeerverlichting en meer. De up! beats is leverbaar vanaf 13.405* euro (5-deurs 44 kW/60 pk handbak).

Vanaf 10.590* euro of via private lease vanaf 209** euro per maand
Met ingang van vandaag staat de vernieuwde Volkswagen up! in de Nederlandse showrooms. De prijzen beginnen bij 10.590* euro voor de take up!. Voorzien van de nieuwe 66 kW/90 pk turbomotor is de up! (beats) er vanaf 14.970* euro. Met het Volkswagen Abonnement (private lease) is de vernieuwde up! al te rijden vanaf 209** euro per maand inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud én de zekerheid van het Keurmerk Private Lease kwaliteitslabel.

Eerste online bestelbare Volkswagen
Nieuw voor de up! – en ook voor Volkswagen – is dat het Volkswagen up! Abonnement nu ook online te af te sluiten is via Volkswagen.nl. De online configurator biedt voor het eerst de optie om de up! direct na het samenstellen ook meteen te bestellen met Volkswagen Abonnement private lease. Bij het configureren van de auto loopt het maandtarief automatisch mee en wanneer de up! helemaal af is, volstaat het invullen van een online formulier om de auto met het Volkswagen Abonnement te bestellen. De levering geschiedt vervolgens via de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een Volkswagen-dealer naar voorkeur.

Meer informatie over de vernieuwde up! is hier beschikbaar.

Klik hier voor de online configurator van de vernieuwde up! met online bestelmogelijkheid via Volkswagen Abonnement.

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten en verkoopinformatie volkswagen.nl. ** Het Volkswagen Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Wijzigingen voorbehouden.