Nieuwe Business en Business R-uitvoeringen van de Golf: ook zakelijk heel verantwoord

23 maart 2017 om 13:27 in Nieuws
Volkswagen Golf
  • Complete Business-modellen over vrijwel de gehele breedte van het Golf-gamma
  • Altijd inbegrepen: Car Net online diensten
  • Voordeel oplopend tot wel 2.150 euro

De nieuwe Volkswagen Golf- en Golf Variant-range wordt uitgebreid met de Business- en Business R-modellen. Dat betekent: veel extra’s, maximaal connected én voordeel oplopend tot 2.150 euro.

De Business-uitvoeringen zijn er nu over vrijwel de gehele breedte van het Golf-gamma, in combinatie met zowel benzine- als dieselmotoren.

Compleet: Golf en Golf Variant Comfortline Business
Dat gamma begint met de Golf Comfortline Business en Golf Variant Comfortline Business. Deze modellen hebben standaard 17 inch lichtmetalen wielen ‘Dijon’, 20,4 cm kleurenscherm, diefstalalarm klasse III, Car Net Guide & Inform, DAB+ en ergo actieve stoelen. Bij de Golf Variant-modellen is ook een chromen dakreling inbegrepen. De Golf Comfortline Business 1.0 TSI 81 kW/110 pk is er vanaf 26.990 euro* en de Variant-uitvoering vanaf 28.250 euro*. Het klantvoordeel bedraagt maximaal 2.150 euro. De veelzijdige en robuuste Golf Variant Alltrack Business 1.8 TSI 4Motion met dezelfde extra’s is leverbaar vanaf 40.250 euro*.

Sportief: Golf GTI, GTI Performance en Golf Variant GTD Business
De Golf GTD, GTI, GTI Performance en de Golf Variant GTD zijn er nu eveneens in Business-uitvoering. Ze beschikken standaard over alle eerder genoemde items en worden uitgevoerd met GTI/GTD-specifieke lichtmetalen velgen. De hatchback uitvoeringen worden geleverd met 3D LED-achterlichten. De Golf GTI Business is er uitsluitend met handgeschakelde zesbak vanaf 39.450 euro*, de GTI Performance Business vanaf 40.990 euro* (7-DSG optioneel beschikbaar). De vanafprijs van de Golf Variant GTD Business bedraagt 41.850 euro* (7-DSG optioneel).

Luxe en sportiviteit: Golf en Golf Variant Highline Business R
De Golf en Golf Variant Highline Business R koppelen luxe aan sportiviteit. Ze hebben alle elementen van de Business-modellen en vullen dat aan met het R Line exterieurpakket, 17 inch lichtmetalen wielen ‘Sebring’, extra donker getinte ruiten achter, progressive steering en 3D LED achterlichten (alleen hatchback). De Golf Highline Business R is er vanaf 29.190 euro* en de Variant vanaf 29.990 euro*. Het totale klantvoordeel voor deze modellen loopt op tot wel 1.830 euro.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.volkswagen.nl.