M. de Koning levert zes Volkswagen e-Golf aan De Vries en Verburg

18 februari 2019 om 15:13 in Nieuws Volkswagen Nieuws
e-Golf De Vries en Verburg
  • 4% bijtelling
  • 0 gram CO2 per kilometer
  • Actieradius max. 230 kilometer*

Afgelopen vrijdag hebben we aan 6 medewerkers van De Vries en Verburg de sleutels overhandigd van hun nieuwe e-Golf. De e-Golf is volledig elektrisch en heeft een uitstoot van 0 gram CO2 per kilometer. Dit geeft daarmee een boost aan de realisatie van hun CO2 reductie doelstelling! Het reduceren van CO2 is een belangrijk onderdeel van het MVO beleid van De Vries en Verburg.

De elektrische auto die je verder brengt.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer*, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Van binnen is de e-Golf standaard uitgerust met de meest luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem ‘Discover Media’.

De Vries en Verburg

Samen bouwen wij de toekomst. Wij geloven dat onze keuzes van vandaag een fundamentele invloed hebben op de manier hoe wij – en onze kinderen – in de toekomst wonen, werken en leven. De leefsituatie op aarde verslechtert en de grondstoffen raken op. Ons streven is eraan bij te dragen dat de aarde ook voor de toekomstige generatie leefbaar blijft. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten. Dit doen we ook door structureel te investeren in mensen, kennis, innovatie en ICT. Deze volledig elektrische auto’s zijn afgeleverd door M. de Koning Autobedrijven. Wij bedanken hen voor de ‘duurzame’ samenwerking!

e-Golf De Vries en Verburg
e-Golf De Vries en Verburg

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.