M. de Koning levert nogmaals met trots twee keer een Audi Q7 ambulance

M. de Koning Audi heeft wederom twee Audi Q7-ambulances geleverd aan het Mobiel Medisch Team. Ze worden ingezet als ondersteuning voor de traumaheli’s in Amsterdam en Rotterdam, bijvoorbeeld als de heli niet kan opstijgen bij slecht weer. De 2 nieuwe Audi Q7’s zijn vervangers voor de ambulances die wij in 2017 mochten afleveren.

Flashback naar 2017

M. de Koning levert met trots twee keer een Audi Q7 ambulance

29 mei 2017 om 14:28 in Audi Nieuws Nieuws

M. de Koning levert met trots twee keer een Audi Q7 voor het Mobiel Medisch Team. Deze Audi Q7 ambulances worden ingezet ter ondersteuning van de traumahelikopters van Amsterdam (Lifeliner 1) en Rotterdam (Lifeliner 2) als deze vanwege omstandigheden als slecht weer niet kunnen vliegen. Zie hier meer over op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mobiel_Medisch_Team.

Het Mobiel Medisch Team heeft verschillende auto’s onderzocht. De Audi Q7 werd ten eerste gekozen vanwege zijn rijeigenschappen. Andere elementen die meespeelden waren de nachtzicht assistent, head-up display en de 4-wiel besturing. De binnen- en buitenkant zijn volledig aangepast. De buitenkant van de Audi heeft de originele ambulance kleuren. De binnenkant is aangepast met medische elementen om de mens zo snel mogelijk te helpen. Lees ook het bericht op Rijnmond nieuws Nieuwe auto traumateam volgepropt met technologie. Wij zijn blij dat we het Mobiel Medisch Team kunnen ondersteunen met onze Audi Q7.