M. de Koning en Logistiek 010 werken samen aan een duurzaam Rotterdam

15 december 2021 om 11:23 in Nieuws
Logistiek 010

Het nationale klimaatakkoord stelt een duidelijk doel: het terugbrengen van de uitstoot met broeikasgassen met 49% in 2030 en 95% in 2050. Één van de maatregelen om deze doelstelling te realiseren is het invoeren van Zero Emissie Zones in de grotere Nederlandse gemeenten in 2025.

Voor de gemeente Rotterdam is hiervoor de afdeling Logistiek 010 in het leven geroepen. Logistiek 010 houdt zich bezig met de aanpak voor een schonere luchtkwaliteit in de stad en zoekt hiervoor partners die daarbij kunnen ondersteunen.

Sinds kort is M. de Koning Autobedrijven toegetreden als partner van de gemeente Rotterdam en Logistiek 010. Met alle duurzame en 100% elektrische oplossingen die wij bieden, kunnen wij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van het vervoer in de stad Rotterdam. Naast de merken Volkswagen en Audi zal ook de XBUS hierin een belangrijke rol kunnen spelen.

Op deze manier werkt de gemeente Rotterdam samen met meerdere belanghebbende partijen aan een duurzame, bereikbare en energiezuinige stad, met schone lucht. Samen op weg naar nul. Dat is het doel. Nul emissie, nul inefficiënte ritten en nul opstoppingen.