M. de Koning Autobedrijven breidt uit met Seat en Škoda Service in Capelle aan den IJssel

17 november 2021 om 9:35 in Nieuws
Seat en Skoda Service

Vanaf 17 november breidt M. de Koning Autobedrijven Capelle haar activiteiten uit. Naast de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens kunnen nu ook Seat en Skoda eigenaren of berijders terecht in de werkplaats van M. de Koning Capelle. Vanaf nu dus Seat en Skoda Service!

Na succesvolle dealer-audits op de vestiging Capelle, is deze locatie vanaf 17 november officieel Seat en Skoda Service Partner. Dat betekent dat Seat & Skoda eigenaren/berijders hier onderhoud, reparaties en APK kunnen laten uitvoeren. Verder zijn ook de garantiewerkzaamheden en mobiliteitsgarantie op de locatie mogelijk.

De uitbreiding van het service aanbod in Capelle is een logische stap voor het autobedrijf. Op de andere dealervestigingen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel zijn Seat en Skoda Service al onderdeel van de werkplaatsen.
Skoda en Seat eigenaren en berijders uit de regio Capelle, Zuidplas, Krimpenerwaard, Rotterdam en Lansingerland kunnen vanaf nu dus terecht bij 3 M. de Koning servicevestigingen in de buurt.

Tot en met eind 2021 profiteren de Skoda en Seat klanten, die voor het eerst 1 van de servicevestigingen bezoeken, van een speciale kennismakingskorting. Dit bedraagt €50 of een reistas t.w.v. €49 bij een grote onderhoudsbeurt. Verder ontvangt iedere Skoda of Seat klant een kleine verrassing bij een werkplaatsbezoek.

seat aircoonderhoud