“Ladies Night” zorgt voor een volle Volkswagen showroom in Capelle!

07 december 2017 om 13:41 in Nieuws
Ladies Night M. de Koning

De zevende editie van de ‘Ladies Night’ van M. de Koning Autobedrijven overtrof alle verwachtingen. Meer dan 650 vrouwen amuseerden zich donderdag een avond lang uitstekend in de Volkswagen showroom van de Capelse vestiging van de Volkswagen en Audi-dealer.

Speciaal voor hen was een leuk en interessant programma samengesteld waarbij 43 regionale ondernemers met stands stonden opgesteld. Deelnemers waren onder andere: Rituals, Leefgoed de Olifant, Bij Aafke, Wijnhuis den Boer, Shoeby en My Accessories. Bij de stands konden de dames genieten van een feestelijk aanbod op het gebied van persoonlijke verzorging, woonaccessoires, tassen, schoenen, sieraden, mode, wijn, proeverijen en nog veel meer. Ook vond er ieder half uur een creatieve workshop plaats, was er een modeshow en een loterij. De 43 stadhouders hadden voor een geweldig prijzenpakket gezorgd. Natuurlijk konden de bezoeksters ook de nieuwste Volkswagen modellen, de Polo en de T-Roc, bewonderen. Verder was de showroom voor de gelegenheid helemaal leeg gereden.

We kijken terug op een zeer geslaagde ‘Ladies Night’, zegt Dagmar van der Gaag, communicatiemedewerker van M. de Koning Autobedrijven en medeorganisator van de avond. “De sfeer was in één woord fantastisch. Wij denken hiermee een flink aantal vrouwelijke klanten en niet-klanten een plezier te hebben gedaan. En zelf hebben we er ook enorm van genoten. We willen alle standhouders bedanken voor hun enthousiasme en aanwezigheid. Volgend jaar gaan we de ‘Ladies Night’ zeker herhalen. Ook dan kiezen we waarschijnlijk voor de novembermaand, een perfect moment voor dit soort events.”

Bekijk hier het online fotoalbum van de Ladies Night