Jouw foto in de Volkswagen Bedrijfswagens Kalender 2017

09 augustus 2016 om 14:23 in Nieuws VW Bedrijfswagens Nieuws
Volkswagen Bedrijfswagens Kalender

MET JOUW UNIEKE FOTO IN DE NIEUWE VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGENS KALENDER
Volkswagen Bedrijfswagens nodigt je uit voor een speciale fotowedstrijd. Ook dit jaar kun je kans maken om met jouw eigen unieke foto van een Volkswagen bedrijfswagen T1 of T2 – busje of camper – in de populaire kalender te verschijnen. De Volkswagen Bedrijfswagens kalender, die jaarlijks in een oplage van enkele duizenden stuks wordt verspreid, vormt al jarenlang een echt collectorsitem voor elke fan van het beroemdste busje ooit.

Hoe doe je mee?

Volkswagen Bedrijfswagens is op zoek naar 13 unieke foto’s waarmee de kalender 2017 wordt samengesteld. Heb jij ooit een foto gemaakt van een van deze busjes of campers waar je bijzonder trots op bent, of wil je er graag een maken, upload de foto dan vóór 30 september a.s. via deze site. Heeft je foto nog wat extra uitleg nodig of wil je er gewoon wat meer over vertellen, dan kan dat in maximaal 50 woorden. Alle inzenders horen uiterlijk eind oktober a.s. of ze tot de winnaars behoren.

Extra prijzen voor de winnaars.

Niet alleen maakt ’jouw’ busje kans om vereeuwigd te worden in een kalendermaand in 2017, je krijgt ook nog eens drie exemplaren van deze kalender cadeau én een uitgebreide rondleiding op het terrein van Pon Logistiek in Leusden, inclusief lunch. Zo krijg je een exclusief kijkje in de keuken van de grootste bedrijfswagenimporteur van Nederland. Meedoen dus!