Volkswagen ID. Buzz

Een eerbetoon aan een icoon.

Vanaf
€ 67.490
Zakelijke lease (**)
€ 910

Volkswagen ID. Buzz. Een eerbetoon aan een icoon.

Hier is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Maak kennis met de volledig elektrische ID. Buzz. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz als personenwagen en de ID. Buzz Cargo als bedrijfswagen. Dit najaar zijn beide modellen te zien in onze showroom!

Iconisch elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz

  • Volledig elektrisch
  • Actieradius van 400 km
  • Een klassieke basis met de techniek van morgen
  • Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage

Volkswagen ID.Buzz voorraad

De Volkswagen ID.Buzz is uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto Bedrijfsauto in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen / bestellen, financieren of leasen?

Lease de ID. Buzz

Private Lease de ID. Buzz

Rijden in een gloednieuwe ID. Buzz? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease deID. Buzz

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen ID Buzz

Ontdek de highlights

Volkswagen ID. Buzz
Duurzaam van binnen

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast. Maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.

Volkswagen ID. Buzz
IQ. Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED ‘ogen’ die communiceren met medeweggebruikers. Wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, ‘kijkt’ hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht.

Volkswagen ID. Buzz
Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor uw grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Volkswagen ID. Buzz
ID. Buzz Cargo

Omdat u houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat u de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat u als ondernemer graag uw visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 ‘back to the future’

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID. Buzz?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.