Economy service bij M. de Koning

Economy Service 15% voordeel op onderhoud

De M. de Koning Autobedrijven technici zijn speciaal getraind zodat ze uw auto door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw auto snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Lees hier alles over de Economy Service!

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
  • Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
  • Altijd vervangend vervoer.
  • 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Volkswagen technici
Economy service bij M. de Koning

Volkswagen Economy Service

Volkswagen Logo MdeKoning

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Met Economy Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Bekijk hier de Volkswagen Economy Service.

Web Ready JPG-Service Workshop Motifs - Campaign - Stay Original - Spark plug change 1 - JPG

SEAT Economy Service

SEAT Logo MdeKoning

Is uw SEAT ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw SEAT in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Met Economy Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Bekijk hier de SEAT Economy Service.

SEAT voorjaar

ŠKODA Economy Service

Skoda Logo

Is uw ŠKODA ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw ŠKODA in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Met Economy Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele ŠKODA onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Bekijk hier de ŠKODA Economy Service.

ŠKODA Economy Service

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

VWB Logo MdeKoning

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen Bedrijfswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Met Economy Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen Bedrijfswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Bekijk hier de Volkswagen Bedrijfswagen Economy Service.

Economy service BWG

Audi Lifetime Service

Audi Logo MdeKoning

Is uw Audi ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Audi in aanmerking voor Lifetime Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Met Lifetime Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Audi onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Bekijk hier de Audi Lifetime Service.

Audi Lifetime Service