Volkswagen T-Roc Cabrio

Rijdt u mee in onze Lente Tour Tocht?

De 21e editie van de dag tourtocht voor Volkswagen en Audi cabriolets

Heeft u de kap van uw cabriolet al open gehad dit voorjaar? Wij kijken er heel erg naar uit om onze cabriolettocht voor Volkswagen en Audi cabriolets voor de 21e keer op onze activiteitenagenda te zetten!

Voor deze 21e editie hebben wij onlangs weer een mooie route uitgezet door de provincie Zeeland. Een regio waar u vanuit uw cabriolet geniet van kleine dorpjes, prachtige uitzichten en stukjes over de dijk. Wij nodigen u van harte uit om deze geheel verzorgde en gezellige tourdag met ons te beleven.

De datum waarop de cabriotocht gepland staat is zaterdag 17 juni 2023.

We starten de route ’s morgens rond 9.00 uur. De precieze locatie, programma en routebeschrijving ontvangt u van ons bij inschrijving. Rond 16.00 uur zult u aankomen op het eindpunt van de route. Hiervoor kiezen wij een gezellige locatie uit, waar we onder het genot van een hapje en drankje de Lente Tour Tocht op het terras zullen afsluiten en u rond 17.00 uur huiswaarts kunt vertrekken. Met uw en onze bijdrage zorgen wij ervoor dat de dag helemaal verzorgd is. Naast een prachtige route, een start met Zeeuwse lekkernij, koffie met gebak, een heerlijke uitgebreide lunch en een afsluitende borrel, krijgt u ook een onderwegpakket van ons mee, gevuld met drankjes en versnaperingen. Voor dit volledig verzorgde dagprogramma vragen wij u per 2 personen om een eigen bijdrage van €100.

Heeft u zin in een geweldige tourdag met de 21e M. de Koning Lente Tour Tocht? Meld u dan uiterlijk zaterdag 6 mei aan via onderstaand aanmeldformulier of stuur een email met uw aanmeldgegevens naar d.vandergaag@mdekoning.nl.  (reageer snel, want het maximale aantal deelnemers is 50)

Graag tot ziens op zaterdag 17 juni!

Aanmelden voor de M. de Koning Lente Tour Tocht

Naam(Vereist)
Nieuwsbrief
Toestemming(Vereist)