Volkswagen-economy-service

Economy Service 15% voordeel op onderhoud

Is uw auto 5 jaar of ouder?


Economy Service nu met 15% voordeel op onderhoud en 15% voordeel op remmen en riemen

De M. de Koning Autobedrijven technici zijn speciaal opgeleid zodat ze uw auto door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw auto snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Lees hier alles over de Economy Service!

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
  • Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
  • Altijd vervangend vervoer.
  • 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Volkswagen technici

Volkswagen Economy Service

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

Audi Lifetime Service

Is uw Audi ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Audi in aanmerking voor Lifetime Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Met Lifetime Service weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Audi onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

Audi Lifetime Service

SEAT Economy Service

Is uw SEAT ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw SEAT in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

SEAT economy service

ŠKODA Economy Service

Is uw ŠKODA ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw ŠKODA in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele ŠKODA onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

SKODA economy service

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen Bedrijfswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen Bedrijfswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

BWG economy service