Ladies Night

Ladies Night 2018

Op donderdagavond 29 november staat onze jaarlijkse Ladies Night weer op de agenda. Een avond speciaal voor dames met de laatste mode, cadeau-artikelen, interieur accessoires, sieraden, beauty en welzijn, proeverijen en 2 loterijen…. En dat alles voor feestelijke actieprijzen!

Een evenement wat u echt niet wilt missen!

Dit jaar vindt de Ladies Night plaats in Krimpen aan den IJssel en wordt onze vernieuwde Volkswagen showroom gevuld met meer dan 35 stands met de leukste producten. Ook hebben we 2 korte workshops van ongeveer 20 minuten. Bij bloemenwinkel Bij Aafke kunt u voor 10 euro een leuk kerstarrangement maken. En bij Kralenhandel.nl kunt u voor 15 euro Ibiza armbandjes (kleuren afgestemd op seizoen) en/of een sleutelhanger maken.

Wilt u zeker zijn van een plekje bij 1 van workshops? Meld u dan vooraf aan via onze Ladies Night pagina.

Tijdens de Ladies Night maakt u ook nog eens kans op leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de stands. De stands van de avond vindt u terug in onderstaande lijst. Alle dames zijn welkom en de entree is slechts 3 euro (inclusief een welkomstdrankje en een lot voor de loterij).

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers is het verplicht om aan te melden via het formulier op deze pagina.

Kom ook en meld u aan voor deze gezellige Ladies Night op 29 november.

PS: Neem gerust uw vriendinnen mee, ze zijn van harte welkom!

Workshop By Aafke

Workshop Bij Aafke

Workshop bloemenwinkel Bij Aafke voor 10 euro een leuk Kersttaartje maken.

Workshop Kralenhandel
Workshop Kralenhandel1

Workshop Kralenhandel

Workshop Kralenhandel.nl voor 15 euro Ibiza armbandjes (kleuren afgestemd op seizoen) en/of een sleutelhanger maken.

Inschrijving gesloten

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Ladies Night op 29 november. Helaas is het maximale aantal bezoeksters voor deze avond bereikt en kunnen wij uit veiligheidsoverwegingen geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen.

Graag tot volgend jaar op onze volgende editie van de Ladies Night.