Ladies Night 2019

Ladies Night 2019

Op donderdagavond 28 november staat onze 9e jaarlijkse Ladies Night weer op de agenda. Een avond speciaal voor dames met de laatste mode, cadeau-artikelen, interieur accessoires, sieraden, beauty en welzijn, proeverijen en 2 loterijen…. En dat alles voor feestelijke actieprijzen!

Een evenement wat u echt niet wilt missen!

Dit jaar vindt de Ladies Night plaats in Capelle aan den IJssel en wordt onze vernieuwde Volkswagen showroom gevuld met meer dan 35 stands met de leukste producten. Ook hebben we dit jaar workshops, een win-actie en foto hoekje met een Facebook frame en allemaal leuke foto props.

Wilt u zeker zijn van een plekje bij 1 van de workshops? Meld u dan vooraf aan via onze Ladies Night pagina.

Tijdens de Ladies Night maakt u ook nog eens kans op leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de stands. De stands van de avond vindt u terug in onderstaande lijst. Alle dames zijn welkom en de entree is slechts 3 euro (inclusief een welkomstdrankje en een lot voor de loterij).

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers is het verplicht om aan te melden via het formulier op deze pagina.

Kom ook en meldt u aan voor deze gezellige Ladies Night op 28 november.

PS: Neem gerust uw vriendinnen mee, ze zijn van harte welkom!

Bij Aafke Workshop groene kerstring met strikverlichting

workshop-bijaafke

Tijdens de Ladies night op Donderdagavond 28 november kunt u deelnemen aan de ACTIE workshop “Groene Kerstring met Strikverlichting”. We gaan de ring van touw (doorsnede 35cm) aankleden met heerlijk geurend kerstgroen en decoreren met sterren en dennenappels daartussen verwerken we een mooi jutestrik met lampjes!

Houd er rekening mee dat u ook een toegangsbewijs van de Ladies Night nodig heeft om toegang te krijgen tot het event.

De kosten voor de workshop bedragen €15,- per persoon (betaling is op de avond zelf).

Inschrijving gaat via de website van Bij Aafke. Naar de inschrijving voor de Workshop “groene kerstring met strikverlichting”.

Workshop pimp My bra

slipbyjo pimp My bra
slipbyjo pimp My bra

Op zoek naar een hilarisch en creatief uitje? Leef je helemaal uit tijdens de workshop pimp My bra, door SlipByJo.nl/

Maak je eigen Victoria Secret!! Laat je fantasie los en ontwerp jouw BH.

Ga jij voor lief, eigenwijs, spannend, stoer, glitter & glamour of misschien wel voor heel iets extreems? Let me See !!

Laat je inspireren door de grote hoeveelheid keuze aan materialen en stoffen waarmee jullie je eigen meegebrachte BH gaan pimpen. Natuurlijk legt Jo van te voren nog even piekfijn uit wat de tips en tricks zijn om te komen tot een oogverblindend resultaat. Let wel even op dat jullie zelf een BH meenemen, het liefst eentje die je ook past, zodat jij je eigen Victoria Secret nog kunt gebruiken voor een spannend avondje.

Zie ik jou? Schijf je dan snel in, vol is vol..
Inschrijven kan door bij het aanmelden formulier op deze pagina voor de Ladies Night bij: Meedoen aan de Workshop Pimp my bra? een gewenste tijd te selecteren.
Kosten € 10,00 pp (betaling is op de avond zelf)

Inschrijving gesloten

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Ladies Night. Helaas is het maximale aantal bezoeksters voor deze avond bereikt en kunnen wij uit veiligheidsoverwegingen geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen.

Graag tot volgend jaar op onze volgende editie van de Ladies Night.