20210224_AudietronGT_2

M. de Koning nodigt u uit voor een sterrenproefrit

Audi e-tron GT
De nieuwe Audi e-tron GT is een absolute ster onder de elektrische modellen. De vierdeurs coupé combineert een gestroomlijnd, elegant design met de kracht en efficiency van een elektrische aandrijving. Met de vooruitstrevende batterijtechnologie kunt u niet alleen supersnel opladen maar bent u ook verzekerd van een actieradius van maximaal 488 kilometer*.

Comfortabel, ruim, sportief
Met de Audi e-tron GT vindt Audi de Gran Turismo opnieuw uit. Door de nadrukkelijk aanwezige schouderlijn en aflopende daklijn straalt de Audi e-tron GT zelfs snelheid uit als hij stilstaat. Ook van binnen laat de Audi e-tron GT een nieuwe vorm van sportiviteit zien, gecombineerd met een zeer hoog niveau afwerking. De forse bagageruimte áchter en extra bagageruimte vóór maken duidelijk dat sportiviteit en prestaties op harmonieuze wijze kunnen samengaan met gebruiksgemak.

Een smaakvolle kennismaking
Wij nodigen u uit om op smaakvolle wijze kennis te maken met deze nieuwe mijlpaal in toekomstige mobiliteit. We stellen u namelijk in de gelegenheid om een proefrit in de nieuwe Audi e-tron GT te combineren met een tweepersoons lunch in sterrenrestaurant Parkheuvel.

Audi e-tron GT Sterrenproefrit

 • DD slash MM slash JJJJ
  Let op! Restaurant beschikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Hidden
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
PA-180328-192208
PA-180511-181433 (1)