IDBuzz-cargo

Volkswagen Bedrijfswagens elektrische modellen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen met een elektrische bedrijfswagen

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld én het is een goed argument om met u als duurzame partner samen te werken. Wanneer u overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heeft u vast een hoop vragen. We helpen u graag op weg. 

Bij M. de Koning Autobedrijven maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Interesse in een elektrisch model kopen, financieren of private leasen? Wilt u advies over elektrisch rijden? Dan kunt u terecht bij onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel en Rotterdam.

Voordelen elektrisch rijden

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 22% bijtelling voor zakelijke rijders in 2023

Altijd een elektrische Bedrijfswagen die bij u past

Elektrische bestelbus. Vandaag en morgen

Loading …

Lease een elektrische Bedrijfswagen

Rijd elektrisch met alle voordelen van Volkswagen Bedrijfswagens: voldoende actieradius en slimme features die rijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien?

Volkswagen Id.buzz

Acties Bedrijfswagen elektrische modellen

Voor alle kortingen, voorraadacties en overige aanbiedingen. Ontdek al onze acties!

Loading …

Interesse in een elektrische Volkswagen Bedrijfswagen?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!