Het huidige aanbod elektrische modellen bij M. de Koning

Wilt u meer informatie over Elektrisch rijden? Interesse in een Volkswagen e-up!, e-Golf of e-tron kopen, financieren of private leasen? En snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? We kijken graag naar de beste optie voor u. Bel 088 201 3480 of kom gezellig langs op één van onze vestigingen, voor Audi Capelle aan den IJssel, voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over Elektrisch rijden?
Wij helpen u graag verder.

Audi elektrische modellen

Audi Plug in hybride MdeKoning

Audi e-tron
De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

Volkswagen elektrische modellen

Volkswagen ID3

Volkswagen ID.3
Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

ID.4

Volkswagen ID.4
Het beste van twee werelden. Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 521 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf
De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem ‘Discover Media’.

Nieuwe Volkswagen e-up mdeKoning

Volkswagen e-up!
Volledig elektrisch, compact en kleurrijk en krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie in de showroom, maar u kunt de nieuwe e-up! nu al bestellen.

Volkswagen elektrische modellen

e-Crafter-2

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter
Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

De toekomst modellen Elektrisch rijden

Volkswagen ID. Crozz

Volkswagen elektrisch rijden
Bij Volkswagen maken ze elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen ze al met de e-Golf en e-up!, maar binnenkort kunt u daar ook onze ID. modellen bij optellen. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen. Gewone Volkswagens, maar dan elektrisch.

elektrische auto

Audi elektrisch rijden
Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke nieuwe elektrische auto’s er in 2020 verschijnen.