E-care M. de Koning

Alles over E-care

Bij M. de Koning willen we kosten wat kost de klant en auto zo goed mogelijk bedienen. Daarom is er vanaf nu E-care. Een plan om uw auto en ook u veilig en comfortabel te houden.

Alles voor uw elektrische voertuig
Rijden in een elektrische auto moet vooral heel relaxt zijn.
Er is al genoeg in je leven om je druk over te maken. Daarom is er nu E-care.
Eén plek waar je alles maar dan ook alles vindt over elektrisch rijden.
Alle gemakken. Alle zekerheden. En alle extra’s.

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over E-care?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

E-care M. de Koning

Tot 6 jaar onderhoud

Over het onderhoud van je elektrische Volkswagen hoef je je geen zorgen te maken. Dat is tot 6 jaar namelijk inbegrepen (geldt niet op de e-Golf). En wist je dat een elektrische auto veel minder onderhoud nodig heeft dan een brandstofauto? Dat scheelt veel tijd en geld.

E-care M. de Koning

8 jaar garantie op de accu

Op onze hoogvoltaccu’s zit tot wel 8 jaar óf maximaal 160.000 kilometer garantie. En is het tijd voor onderhoud? Dan krijgt je hoogvoltaccu de beste zorg van onze speciaal opgeleide technici. Zo doen wij ons best om je accu in topconditie te houden.

E-care M. de Koning

2 jaar fabrieksgarantie

Op je nieuwe elektrische Volkswagen ontvang je 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Laat je je onderhoud bij de Volkswagen dealer uitvoeren? Dan krijg je ook gratis pechhulp binnen Europa.

E-care M. de Koning

Laadpaal & laadpas

Zo snel mogelijk de weg op met je elektrische Volkswagen? Geen probleem. Tijdens het bestellen van je auto regel je direct alles rondom laden én mobiliteit. Zo heb je in één klap een laadpunt en laadpas van onze partner Shuttel.

Wilt u meer te weten komen over Shuttle? Kijk dan hier.

E-care M. de Koning

Tips & tricks voor elektrisch rijden

Met onze tips & tricks haal je het meeste uit je auto. We vertellen je hoe je je actieradius vergroot, waar je aan moet denken als je met je elektrische auto op vakantie gaat en al het andere wat je je altijd al afvroeg over elektrisch rijden.

Wilt u meer te weten komen over de tips & tricks? Kijk dan hier.

E-care M. de Koning

Op afstand opladen, opwarmen en meer

Met de Volkswagen We Connect e-Remote app op je mobiel stuur je de belangrijkste functies van je elektrische of hybride Volkswagen aan. Zo verwarm of koel je je auto en bekijk je de actuele laadstatus. Allemaal vanaf de bank.

 

Wilt u meer informatie over We Connect? Klik dan hier.

E-care M. de Koning

Optionele rijtraining

Optimaal rijden in een elektrische auto vraagt om een nieuwe rijstijl. Daarom bieden we je een elektrische rijtraining, waarin je alles leert over laden, de actieradius en alle hulpsystemen van je nieuwe Volkswagen. Heb je via Volkswagen een Shuttel-laadpas? Dan is de training helemaal gratis.

 

Wilt u meer informatie over de rijtraining? Klik dan hier.

E-care M. de Koning

Online navigatie updates

Elke dag komen en verdwijnen er wegen, rotondes en straten. Met een up-to-date infotainmentsysteem sta je nooit voor verrassingen. Update je navigatie zelf of via je Volkswagen dealer.

 

Wilt u meer informatie over online updates? Klik dan hier.