Elektrisch rijden

Elektrisch rijden voor iedereen

Bij M. de Koning Autobedrijven maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen we al met de Volkswagen ID.3, de Volkswagen ID.4, de Audi e-tron en de Audi Q4 e-tron. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen, maar altijd met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wilt u advies over elektrisch rijden? Dan kunt u terecht bij onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam

Voordelen elektrisch rijden

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 16% bijtelling voor zakelijke rijders in 2022

Elektrische modellen campagnes

Audi e-tron Formule1
Volkswagen elektrisch ID.3

Volkswagen elektrische modellen

100% elektrisch rijden voor iedereen.
Met de Volkswagen e-Golf en e-up! hebben we kennis gemaakt met volledig elektrisch rijden. Maar nu zijn er de auto’s van de toekomst, de ID. modellen: volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Audi elektrisch

Audi elektrische modellen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang.
Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke elektrische auto’s er momenteel beschikbaar zijn. Welke elektrische Audi kiest u?

Elektrisch laden

M. de Koning Autobedrijven biedt u een volledige laadoplossing voor thuis, op het werk en onderweg. Ideaal voor berijders van hybride en elektrische auto’s. Wanneer uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat wel goed. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor zakelijk- én privé. Wat wilt u nog meer.

Volkswagen ID.5

Laatste nieuws over Elektrisch rijden

XBus Bus M. de Koning

M. de Koning introduceert een nieuw merk: de XBUS

e-mobiliteit Audi Q4

Audi versnelt overgang naar e-mobiliteit

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter nu ook als pick-up en kipper

Service en verkoop gebied M. de Koning: Krimpenerwaard | Lansingerland | (Rotterdam) Prins Alexander | (Rotterdam) Rivium | (Rotterdam) Nesselande | Zuidplas