Disclaimer

Als preventieve maatregel worden de CO2 uitstoot en de verbruikswaarden zoals die op de website staan vermeld momenteel opnieuw bekeken. Zodra deze herziening is afgerond, zullen wij deze, zo nodig, aanpassen. Wij danken u voor uw begrip.

Alle informatie op de website van M. de Koning Autobedrijven is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. M de Koning Autobedrijven is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van M. de Koning Autobedrijven of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de site van M. de Koning Autobedrijven zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopieren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Wanneer u informatie en/of foto’s van onze site wilt overnemen voor persoonlijk gebruik, neem dan via e-mail contact met ons op via info@mdekoning.nl.

Bezoekers cq gebruikers van de site van M. de Koning Autobedrijven kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

M. de Koning Krimpen
Postbus 65
2920 AB Krimpen a/d IJssel
Hr. nr. 24127679
BTW nr. NL 003804975 B.01

Audicenter M. de Koning / M. de Koning Capelle
Postbus 621
2900 AP Capelle a/d IJssel
Hr. nr. 24141339
BTW nr. NL 005663945 B.01