MIND-slider

Welkom bij MIND

Als fleetowner ben je dagelijks met je wagenpark bezig. Rittenregistratie. Onderhoud regelen. Kostenbesparing. Je zit er bovenop. Maar hoeveel weet je nou precies van je wagenpark? Die vraag was het startpunt van MIND, en de reden om zich te richten op mobiliteitsconcepten van de toekomst. MIND ontwikkelt tools voor de zakelijke markt, die wagenparken slimmer en daardoor efficiënter maken.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel ons gerust op 010 45 99 400 of vul ons contact formulier in.

MIND-smartfleet

Smartbox
MIND maakt je wagenpark slimmer door middel van Fleet Portals en Lease Portals. Dat slimmer maken begint met een MIND smartbox. Deze is makkelijk te installeren in bijna alle merken en modellen voertuigen.

Standaard ingebouwd
Bij elke Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA wordt de MIND smartbox vaak standaard ingebouwd. Gebruik daar de MIND Fleet Portal bij en je wagenpark is in een keer een smart fleet. En dat biedt vele voordelen. Dat kan uiteraard ook binnen een leaseconstructie.

MIND-volledigoverzicht

Fleet Portal
Van brandstofverbruik tot locatie. Van storingen tot onderhoud. Met de MIND Fleet Portal heb je als fleetowner op elk moment volledig en realtime inzicht. Voor bestuurders is er een handige app.
Digitale rittenregistratie
De kilometerstanden zijn 100% nauwkeurig. Daarmee voldoe je, zonder correctieritten, aan de eisen van de belastingdienst. Bestuurders kunnen via rittenregistratie in de app zelf onderscheid maken tussen zakelijk-, privé- of woon-werkverkeer
Het nieuwe rijden
Met MIND verandert zuiniger rijden van een wens naar een gezonde competitie. Gebaseerd op acceleratie, remgedrag en snelheid krijgt elke bestuurder een score. Je kunt bestuurders vergelijken en aanmoedigen om zuiniger te rijden.

MIND-bespaartot14procent

Lagere kosten. Minder CO2.

Door meer inzicht in je wagenpark kun je tot 14% besparen op kosten. Zo verdien je al in een aantal jaar de investering terug. Het verkleinen van je Co2 draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering

Zelf uitrekenen
Op de MIND website kan je zelf je besparing uitrekenen, gebaseerd op een aantal gegevens over je wagenpark. Deze uitkomst is een schatting en de bedragen zijn een indicatie van kosten en besparingen.

Alles over MIND Mobility

Pro-actief onderhoud
Pro-actief onderhoud van de APK’s en onderhoudsintervallen tot inzicht in storingen zoals lage accuspanning en motoroliedruk, MIND geeft zowel jou als fleetowner, alsmede jouw voorkeursdealer inzicht in de staat van je wagenpark. Zo kan een dealer ook direct zien wat er mis is met een voertuig en weet hij welke onderdelen en monteurs er nodig zijn om het voertuig te repareren. Op deze manier kunnen afspraken efficiënter worden gepland en kunnen daarmee berijders, fleetowners en leasemaatschappijen worden ontzorgd. Met als gevolg: minder onverwacht onderhoud en minder stilstand.

Meerdere bestuurders
Als er meerdere bestuurders gebruik maken van een voertuig is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een tag of een ID reader, om de bestuurder te identificeren. Ze kunnen dus zonder probleem wisselen van auto.

Veiliger op weg
Een smart fleet is voordeliger én veiliger. Je handrem vergeten. Deuren niet gesloten. Een dief wil er met je auto vandoor. Als er iets mis gaat krijg je meteen een signaal.

Locatie en navigatie
Met de locatie- en navigatie functies vinden bestuurders makkelijk hun weg. En weten ze altijd waar ze geparkeerd hebben. Altijd handig, vooral in grote steden.

Werkt samen met bestaande systemen
MIND werkt samen met Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SKODA en SEAT. Vaak wordt de MIND smartbox standaard in verschillende modellen ingebouwd. Deze voertuigen kan je vrijwel direct laten aansluiten op de MIND Fleetportal.

Inzichten naar wens
De portals worden volledig naar wens ingericht. Je kunt kiezen voor het meest uitgebreide abonnement waarbij je een compleet inzicht krijgt in storingen en onderhoud, locatie van de voertuigen, rittenregistratie en fleetmanagementrapportages.

mind mobility

VOLLEDIG INZICHT
Van brandstofverbruik tot locatie. Van storingen tot onderhoud. Je hebt op elk moment inzicht in je wagenpark.

DE APP VOOR WERKNEMERS
Via onze mobiele app wordt 100% nauwkeurige rittenregistratie mogelijk. Ook maakt het werknemers bewust van hun rijstijl. Door precieze informatie en feedback leren ze zuiniger te rijden.

mind mobility

MIND mobility DEMO

WEET ALLES VAN JE WAGENPARK – MIND, dé tool die je wagenpark slimmer maakt. Met een smart fleet kun je tot 14% besparen op onderhoud en verbruik.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel ons gerust op 010 45 99 400 of vul ons contact formulier in.