Lease

Betrouwbare mobiliteit is cruciaal voor uw organisatie. Dat is vanzelfsprekend. Daarom staan wij altijd voor u klaar met een flexibele oplossing op maat. Zodat uw organisatie altijd zorgeloos mobiel is.

Maximale mobiliteit

Persoonlijk en compleet. Dat is de lease-aanpak van M. de Koning Autobedrijven. Alle lease-mogelijkheden hebben één gemeenschappelijk doel: maximale mobiliteit voor uw organisatie. Daar doen wij alles voor. Zo krijgt u één aanspreekpunt. Van onderhoud tot schade-afhandeling. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen. Uiteraard zorgen wij daarbij voor een verrassende service richting uw leaserijders.

Het gemak van leasen

Een hardnekkige mythe rondom leasen is dat leasen duurder is dan het kopen van een auto. Deze mythe ontkracht M. de Koning Autobedrijven graag met een transparant verhaal. Wij zetten de voordelen van leasen voor u op een rij:

 • Flexibiliteit
  U least de auto van uw keuze voor een vaste periode en tegen een vast maandbedrag. Zo beschikt u altijd over financiële ruimte voor uw kernactiviteiten.
 • Kostenbeheersing
  Als u least, betaalt u elke maand een vast bedrag. Zo zijn uw kosten altijd transparant en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.
 • Risicobeheersing
  Onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van uw vaste leasebedrag. Zo loopt u geen financieel risico. Aan het eind van het leasecontract kunt u kiezen om de auto alsnog te kopen of een nieuwe lease-auto te bestellen.
 • Maatwerk
  Elk mens is uniek. Daarom bestaan er bij M. de Koning Autobedrijven alleen leasecontracten op maat. Bent u benieuwd welke leasevorm(en) het beste aansluit(en) bij de vraag van uw organisatie? Neem dan contact op met een van de lease-adviseurs van M. de Koning. Zij geven u graag vrijblijvend, persoonlijk advies.