Dealer voordelen

Voordelen van een dealer occasion.
Voordelen en tips tweedehands auto kopen:

Inruil

Bij M. de Koning bieden wij u altijd een goede inruilprijs voor uw huidige auto wanneer u kiest voor een occasion bij M. de Koning. U kunt er dus vanuit gaan dat wij uw auto tegen goede voorwaarden zullen innemen. Daarbij regelen wij voor u uiteraard de complete administratieve afhandeling, zoals vrijwaren en tenaamstellen. De verkoper kan ook een voorstel doen voor een verzekering of financiering.

Proefrit

Uiteraard kunt u een proefrit maken in een occasion van uw keuze. Twijfelt u? Onze verkoop adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze.

130 punten check

Geselecteerde Volkswagens worden geïnspecteerd, getest en optimaal gereed gemaakt, tot op wel 130 punten.

Ook optisch in topconditie

Dat is wat u kunt verwachten van een Dealeroccasion van M. de Koning Autobedrijven.

12 of 24 maanden garantie

Wij leveren onze auto’s met minimaal 12 maanden M. de Koning Autobedrijven dealergarantie. Wilt u een langere garantieperiode, ook dat is mogelijk. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden. Dat is de kwaliteit die u kunt verwachten van een occasion bij M. de Koning.

Financiering en Verzekering

Liever een occasion aanschaffen met lage maandlasten? Bij M. de Koning Autobedrijven adviseren wij u graag over de financiering- en verzekeringsmogelijkheden van de Volkswagen Bank. Informeer gerust naar de gunstige voorwaarden.

Originele accessoires

Bij M. de Koning Autobedrijven adviseren wij u graag over originele accessoires voor uw Volkswagen occasion. Bijvoorbeeld een kinderzitje, lichtmetalen velgen, lederen bekleding of een infotainment systeem.

Mobiliteitsgarantie

Een autoleven lang recht op hulp bij pech, dat is de Mobiliteitsgarantie die u krijgt bij een Volkswagen van M. de Koning Autobedrijven. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan. indien u kiest voor het Xtra zekerpakket Green of Orange.

Gegarandeerde kilometerstand

Een Volkswagen occasion van M. de Koning Autobedrijven heeft altijd een aantoonbaar bewijs, dat de kilometerstand juist is, afgegeven door de RDW. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto!