CUPRA Formentor

CUPRA onderhoud en service bij M. de Koning

CUPRA onderhoud en service bij M. de Koning

Bij M. de Koning bent u welkom voor service en onderhoud aan uw CUPRA. Bij M. de Koning werken gecertificeerde en vakkundige monteurs die met plezier uw auto in topconditie houden. Als officieel dealer staan wij altijd voor u en uw auto klaar.

Voor CUPRA onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam

CUPRA onderhoud en service

CUPRA APK

Hou de Nederlandse wegen veilig door uw CUPRA bij M. de Koning te brengen voor de verplichte CUPRA APK Keuring! Tijdens deze verplichte autokeuring worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Wij zorgen voor het gehele keuringsproces, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw auto. Meer over CUPRA APK.

CUPRA webshop
CUPRA Onderhoudsbeurt

Houd uw CUPRA in topconditie! Hiervoor is het noodzakelijk om regelmatig een Volkswagen onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Meer over CUPRA onderhoudsbeurten.

 • Grote- en Kleine onderhoudsbeurt
 • Longlife onderhoudsbeurt
CUPRA Formentor
CUPRA Reparaties

Natuurlijk kunt u bij M.de Koning terecht voor grote reparaties maar ook kleine montages, controles en reparaties voert de monteur graag voor u uit. Meer over CUPRA reparaties.

 • Verlichting
 • Remmen
 • Distributieriem en Multiriem
CUPRA
CUPRA Autobanden

Met de M. de Koning autobanden service zorgt u ervoor dat u altijd veilig op de weg bent. Wij helpen u graag bij alles voor uw CUPRA autobanden. Meer over CUPRA autobanden.

 • Zomerbanden
 • Winterbanden
 • All-seasonbanden
CUPRA Formentor
CUPRA Airco

Airconditioning doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Meer over CUPRA airco.

 • Airco-onderhoudsbeurt
 • Aircocheck
 • Airco-geurbehandeling
Telefoon koppelen
CUPRA Navigatie update

Het wegennet in Nederland en in het buitenland verandert iedere dag. Met de CUPRA navigatie update heeft u altijd de meest actuele informatie voor uw reis inclusief de nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants, tank/laadstations, parkeergarages en andere interessante bestemmingen. Meer over CUPRA Navigatie update.

CUPRA Voordeel vouchers

M. de Koning introduceert het Voucherplatform. Voor uw CUPRA vindt u hier het hele jaar door vouchers die u flink wat korting opleveren. Opgeteld loopt uw voordeel zomaar in de honderden euro’s. Het enige dat u hoeft te doen is de CUPRA voordeel voucher van uw keuze selecteren en deze te downloaden. Kijk direct en doe er uw voordeel meer. Meer over CUPRA Voordeel vouchers.

Bekijk hier de CUPRA Onderhoud acties

Loading …

CUPRA accessoires.

Bestel uw nieuwe CUPRA accessoires direct online bij M. de Koning. Bekijk diverse CUPRA accessoires zoals dakdragers, rubberen mattensets en laadkabels. Of wilt u ook nieuwe CUPRA lichtmetalen velgen? Kies dan voor een van de complete wielensets. Bekijk hier het aanbod voor alle CUPRA accessoires!