Corona-strook

Wij blijven open – actuele openingsinformatie M. de Koning

(m.i.v. 15/01/2022)

Al onze showrooms, werkplaatsen, schadewerkplaats, tankstation, lease en verhuurafdelingen zijn geopend. Daarbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht en is het dragen van een mondkapje verplicht. Voor uw bezoek aan onze showroom is een afspraak maken niet nodig. Wilt u zeker weten dat onze verkoopcollega’s ruim de tijd voor u reserveren, dan kan een afspraak maken uiteraard nog wel via ons online afsprakenformulier.

Uiteraard kunt u in onze online showroom onze gehele voorraad bekijken en zijn onze verkoopcollega’s iedere dag bereikbaar via telefoon of whatsapp op nummer 088-2013480. Ook live video bellen om u een voorraadauto te laten zien is mogelijk.

Wij stellen het op prijs als u een afspraak plant voor uw bezoek aan onze werkplaats. Daarmee kunnen wij het aantal bezoekers goed controleren en voorkomen wij drukte. Tijdens uw bezoek verzoeken wij u wel om een mondkapje te dragen.

Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening vanuit huis? Ook dat kan. Op deze pagina leest u alle informatie over onze mogelijkheden voor de showrooms. Ook zijn onze verkoopcollega’s zowel telefonisch als via whatsapp en online chat goed bereikbaar. Heeft u vragen? Onze collega’s staan voor u klaar. Bel of app 088 201 3480.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Corona-beeld

M. de Koning extra service, reparatie & onderhoud diensten

Whatsapp

WhatsApp

Voeg 088 201 3480 toe aan je contactpersonen en stel je vraag via WhatsApp.
We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze werkplaats- en verkoopafdelingen zijn zowel telefonisch als via whatsapp en online chat goed bereikbaar.
Heeft u vragen? Onze collega’s staan voor u klaar. Bel 088 201 3480.

M. de Koning online showroom

  • Voorraad auto gezien? Bel of app 088 201 3480
  • Proefritten op ons terrein zijn mogelijk
  • Taxatie van je auto via WhatsApp
  • Direct online een offerte aanvragen
  • Voorraad auto gevonden? Vraag een een live video aan
Online showroom
Live video verbinding

Live video verbinding

Wilt u 1 van onze voorraadauto’s via video bekijken? Naast de mogelijkheid van een proefrit op ons terrein kunnen wij u onze voorraadauto ook laten zien via een persoonlijke video. Onze verkoopcollega’s presenteren onze voorraadauto’s aan u via een live video verbinding. Deze video kunt u ontvangen via Whatsapp of live via facetime videobellen is ook mogelijk. Zo kunt u de auto op afstand bekijken en hoeft u niet uit huis. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 088-2013480 of via het contact formulier.

Proefrit aan huis

Proefrit, taxatie en aflevering

Een voorraadauto gevonden op onze website? u bent van harte welkom in onze showrooms. Hiervoor is het maken van een afspraak niet nodig. Wilt u zeker weten dat onze verkoopcollega ruim de tijd voor u reserveert, dan is een showroombezoek op afspraak uiteraard nog steeds mogelijk. Neem dan contact op met onze showroom-collega’s via whatsapp, mail of telefonisch op 088-2013480.

Taxatie via Whatsapp

Taxatie via Whatsapp

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is? Neem dan contact met ons op via Whatsapp op telefoonnummer 088-2013480 of via het contact formulier. Stuur een aantal foto’s of een filmpje in van uw huidige auto en onze verkoopcollega’s nemen contact met u op om de inruilwaarde van uw auto te bespreken.