Contact

Klantenservice

Heb je vragen of ontvangen je graag advies over aanschaf, onderhoud en/of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen je bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Telefoon

Telefoon

We zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken via 010 45 99 400.

whatsapp

WhatsApp

Voeg 06-40135475 toe aan je contactpersonen en stel je vraag via WhatsApp. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Je krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

mail

E-mail

Vul het contact formulier in op deze pagina. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur reactie. Of stuur direct een e-mail.

Volkswagen proefrit

Proefrit aanvragen

Ervaar een nieuwe Volkswagen, Audi of Volkswagen Bedrijfswagen tijdens een proefrit. Kies je model en vraag vandaag nog een proefrit aan!

werkplaats

Werkplaatsafspraak

Plan zelf online je werkplaatsafspraak in voor onder andere onderhoud, grote/kleine beurt, APK keuring, etc. Zo kies je zelf de gewenste vestiging, dag en werkzaamheden.

locaties

Vestigingen

Bent u op zoek naar het adres of telefoonnummer van één van onze vestigingen. Ga dan naar onze vestigingen pagina met het overzicht.

Contact opnemen

Stel je vraag via het contactformulier. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur reactie.

M. de Koning Autobedrijven is een familiebedrijf dat al meer dan 54 jaar als Audi en Volkswagen autobedrijf bestaat in de regio Capelle, Krimpen en Rotterdam. Met ruim 170 gemotiveerde professionals is M. de Koning Autobedrijven één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Met de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens bieden wij een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Onderhoud, leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet.

M. de Koning Autobedrijven biedt u onder andere

  • De merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens
  • Grootste aanbod in occasions
  • Speciale acties en scherpe prijzen
  • Financieringen en verzekeringen
  • Leasing en zakelijke verhuur (shortlease)
  • Schadeherstel en ruitreparaties
  • Onderdelen en accessoires