Bart – Leaseadviseur, M. de Koning Lease

“Ik vind het leuk dat ik samen met collega’s goed voor onze  klanten kan zorgen”

 

“Ik ben in 2006 direct na mijn school bij M. de Koning Lease terecht gekomen. De HTS in Arnhem heb ik gevolgd. Na mijn opleiding zocht ik iets in de automotive branche. Toen ik hoorde dat er een plekje vrij was bij M. de Koning Lease heb ik meteen gesolliciteerd. Nu ruim 14 jaar later ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Ik ben begonnen als medewerker binnendienst. Mijn werkzaamheden bestonden uit het maken van offertes, contractaanpassingen en andere administratieve werkzaamheden. Na enkele jaren ben ik doorgestroomd naar de buitendienst en vervul ik de functie van leaseadviseur. Ik vind mijn functie erg leuk.

Het team van M. de Koning Lease is een klein team van 11 personen. Het team bestaat uit een directeur, medewerkers buitendienst, verhuur en binnendienst. Ieder heeft zijn eigen specialisatie, bij de één is dat het adviseren van klanten, de ander houdt zich bezig met de boekhouding en weer iemand anders is gespecialiseerd in de afhandeling van een schade. We zijn een hecht team.

Mijn functie, leaseadviseur, is heel breed en dat maakt het juist zo leuk. Ik ben betrokken bij het gehele proces. Op dit moment bestaat mijn werk voor een klein gedeelte uit de bediening van nieuwe klanten. Sinds 2006 heb ik ook een vaste klantenkring opgebouwd, ik vul mijn dag met het adviseren van deze klanten. Verder ben ik veel bezig met het maken van offertes en contracten. Wij helpen onze klanten ook als de auto eenmaal rijdt en dat maakt mijn functie afwisselend.

Ik ervaar M. de Koning als een hele fijne werkgever. Je krijgt hier kansen om jezelf te ontwikkelen in welke richting je ook wilt. Er is veel vrijheid en vertrouwen. Heb je een goed idee, dan krijg je alle ruimte om er wat van te maken.”

Bart – Leaseadviseur, M. de Koning Lease
Bart – Leaseadviseur, M. de Koning Lease