Werken bij M. de Koning

M. de Koning Autobedrijven is een betrouwbaar familiebedrijf in de regio Rijnmond met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Met circa 170 gemotiveerde medewerkers werken we dagelijks met veel enthousiasme aan de mobiliteit van onze klanten. En vertegenwoordigen wij met trots en passie de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Skoda. Ons complete aanbod bestaat uit verkoop, onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop. We volgen de innovaties binnen onze branche op de voet. Zo lopen we vooruit op het gebied van electrificering, dit doen we door onze medewerkers de gelegenheid te bieden om zich te specialiseren en ontwikkelen

Werken bij M. de Koning? Bekijk onderstaand de vacatures. Lees de verhalen uit de praktijk van onze medewerkers bij Medewerkers aan het woord.

Voor vragen over de beschikbare functies en sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze collega’s van de afdeling HRM Nicole Alblas en Emma van Vianen via hrm@mdekoning.nl of 0180 55 95 96.

Vacatures

Werken bij M. de Koning Autobedrijven
Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor automotive.

Meer over werken bij M. de Koning

Erkend leerbedrijf
M. de Koning Autobedrijven is een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op. Wij willen als organisatie bijdragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Door leerlingen in de gelegenheid te stelen om bij ons praktijkervaring op te doen, leveren wij onze bijdrage aan de autotechnici en verkoopadviseurs van de toekomst.

Stage/BBL

Stage/BBL
Heb jij een passie voor auto’s en met name voor Volkswagen en Audi? Ben je op zoek naar een leerzame stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht? In al onze bedrijfsonderdelen hebben we doorlopend stageplaatsen beschikbaar voor verschillende MBO, HBO en Universitaire opleidingen.

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar, maar zie je wel een match met M. de Koning Autobedrijven? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Je kan CV + motivatiebrief per e-mail sturen naar: hrm@mdekoning.nl