Werken bij M. de Koning

Wij, van M. de Koning, willen excelleren in ons vak. We zijn ervan overtuigd dat als je van je werk houdt, je daarin de top wilt halen.  Zoals voetballers op een dag in de Kuip willen spelen en musici in Ahoy of de Doelen, willen wij bij en aan een vernieuwend autobedrijf werken waar Rijnmond voor omrijdt. Doordat wij van oorsprong een familiebedrijf zijn, zijn we betrokken bij onze medewerkers. De lijnen zijn kort en je werkt in een hecht team. Met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord) werken we (circa 170 gemotiveerde medewerkers) dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. En vertegenwoordigen wij met trots en passie de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA, SEAT en ŠKODA. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.

Werken bij M. de Koning? Bekijk onderstaand de vacatures. Lees de verhalen uit de praktijk van onze medewerkers bij Medewerkers aan het woord.

Voor vragen over de beschikbare functies en sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze collega’s van de afdeling HRM Nicole Alblas en Emma van Vianen via hrm@mdekoning.nl of 0180 55 95 96.

Vacatures

Werken bij M. de Koning Autobedrijven
Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor automotive.

Meer over werken bij M. de Koning

Erkend leerbedrijf
M. de Koning Autobedrijven is een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op. Wij willen als organisatie bijdragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Door leerlingen in de gelegenheid te stelen om bij ons praktijkervaring op te doen, leveren wij onze bijdrage aan de autotechnici en verkoopadviseurs van de toekomst.

Stage/BBL

Stage/BBL
Heb jij een passie voor auto’s en met name voor Volkswagen en Audi? Ben je op zoek naar een leerzame stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht? In al onze bedrijfsonderdelen hebben we doorlopend stageplaatsen beschikbaar voor verschillende MBO, HBO en Universitaire opleidingen.

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar, maar zie je wel een match met M. de Koning Autobedrijven? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Je kan CV + motivatiebrief per e-mail sturen naar: hrm@mdekoning.nl