Vacature Zaterdagkracht Fotostudio

Voor onze Volkswagen vestiging in Krimpen aan den IJssel zoeken wij een zelfstandige, enthousiaste medewerker die op de zaterdag in onze fotostudio aan de slag wilt om alle auto’s op de foto te zetten.
De werktijden zijn op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Wat ga je doen?

Je werkt op de zaterdag geheel zelfstandig in onze eigen fotostudio. We vinden het belangrijk dat onze gehele voorraad auto’s online gepresenteerd wordt. Jij levert hiervoor de foto’s. Uiteraard zorg je er ook voor dat de auto’s er smetteloos uitzien en dat de studio netjes blijft.

In deze functie fotografeer je nieuwe auto’s ter bediening van onze website. Tot je takenpakket behoren o.a.:

  • Het wassen van auto’s zodat deze glimmend op de foto gaan;
  • Het heen en weer rijden tussen de vestigingen met auto’s die gefotografeerd moeten worden ;
  • Zorgdragen voor een nette studio en goed gebruik van de apparatuur;
  • En natuurlijk de auto’s zelf fotograferen en correct afhandelen zodat onze Marketing afdeling de door jou gemaakte foto’s kan publiceren op de website!

Voor deze zaterdagbaan zoeken wij een enthousiaste, zelfstandige en kwaliteit gerichte scholier(e)/student(e) met minimaal een HAVO of MBO werk- en denkniveau vanaf 18 jaar. Een rijbewijs is in deze functie een vereiste.

Wordt jij onze nieuwe collega?
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar onze HR-afdeling.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nicole of Emma via het telefoonnummer (0180)55 95 96.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld