Vacature Verkoopadviseur Volkswagen

Zorg jij ervoor dat onze klanten met een grote glimlach de showroom verlaten?

Ter uitbreiding van onze Verkoopteams in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel zoeken wij gedreven en energieke verkoopadviseurs met een echte winnaarsmentaliteit.

 

Wat ga je doen?

In de functie van Verkoopadviseur verzorg je het verkoopproces, vanaf de (digitale) zoektocht tot aan de aflevering, tot in de puntjes. Jij herkent de verkoopsignalen van klanten  snel en voorziet de klanten van een deskundig advies en een nauwkeurig opgestelde offerte.

Als geen ander weet jij dat het kopen van een auto voor een klant een speciale gebeurtenis is. Jij zorgt daarom met veel enthousiasme voor een unieke en prettige beleving vanaf het eerste contact tot aan de aflevering.

Verder ben jij een goede gesprekspartner voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. Door middel van het actief opbouwen, uitbreiden en onderhouden van jouw netwerk en het gebruik van de sociale media, genereer jij een continue inkomstenstroom voor onze organisatie. Tevens initieer je voorstellen om de kwaliteit en continuïteit op het gebied van de verkoop te optimaliseren. En draag je, samen met de collega’s uit het verkoopteam, zorg voor een optimale presentatie van onze voorraad.

 

Wij vragen…

 • een afgeronde commerciële MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur IVA;
 • 2-5 jaar ervaring als verkoopadviseur;
 • een fulltime beschikbaarheid en woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
 • begrip en kennis van de regio Rijnmond;
 • interesse in de modernste digitale hulpmiddelen en de elektrificering;
 • iemand die zich kenmerkt als klantvriendelijk (attent in klantcontact), energiek, enthousiast, vernieuwenden met een echte winnaarsmentaliteit;
 • iemand die het gewend is om met targets te werken

Jij krijgt…

 • een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een goed, passend basissalaris met een zeer ambitieuze provisieregeling afhankelijk van ervaring en prestatie;
 • volop ontwikkel- en opleidingskansen;
 • ruimte voor initiatief;
 • een demonstratieauto van de zaak.
 • de kans om te werken bij een klantgericht dealerbedrijf met groeiambities;
 • gelegenheid om zelfstandig binnen een hecht team te werken;
 • werken in een professionele werkomgeving;
 • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

M. de Koning Autobedrijven is een betrouwbaar familiebedrijf in de regio Rijnmond met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Met circa 170 gemotiveerde medewerkers werken we dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. En vertegenwoordigen wij met trots en passie de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan als verkoopadviseur en heb je affiniteit met de Automotive branche? Dan zoekt M. de Koning Autobedrijven jou!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Solliciteer via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer informatie? Voor vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure pak je de telefoon en bel je onze HR Adviseur Nicole op het nummer 0180 55 95 96.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Volkswagen Airco Service