Vacature Teamleider Aftersales Audi

In de functie van Teamleider Aftersales ben je eindverantwoordelijk voor alle Aftersales activiteiten op onze Audi vestiging. Je haalt volop energie uit het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door hoogwaardige service te verlenen en de Aftersales doelstellingen te realiseren. Je geeft het goede voorbeeld en bent echt een meewerkend voorman. Door jouw professionaliteit zal het kwaliteits- en serviceniveau verder gaan stijgen, komen klanten graag terug en versterken wij onze marktpositie.

Jij zorgt er met jouw leidinggevende kwaliteiten voor dat het team haar werk nog beter kan doen. Dat doe je door te luisteren, te coachen en te motiveren. Wat heeft het team nodig om nog beter te kunnen werken?

Het team bestaat uit Serviceadviseurs Front- en Backoffice, een Medewerker Planning, de Telefonistes en Werkplaats Chef. Het huidige Audi team bestaat uit een mix van senior en junior medewerkers. Het begeleiden van (startende) collega’s binnen ons bedrijf is je passie.
Je vindt het fijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren, structuur aan te brengen in je werk en overzicht te houden. De combinatie van klantcontact en relaties verder uitbouwen, regelen, het goede voorbeeld geven, jouw team motiveren en inspireren, samenwerken en zelfstandigheid maken dit een geweldige job!

Er is uiteraard heel veel te vertellen over de functie en onze organisatie neem dan ook gerust contact op met onze Manager Aftersales Patrick van Sliedregt bij vragen (010-4599494).

Wie ben jij?

 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen de Aftersales van de Automotive Branche;
 • Je beschikt minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent positief ingesteld (je denkt in mogelijkheden en kansen) en beschikt over overtuigingskracht om anderen mee te krijgen in jouw werkwijze;
 • Je bezit het vermogen om jezelf in te leven in de collega’s en klanten en problemen samen op te lossen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gericht op korte termijn resultaat én lange termijn succes;
 • Ervaring en kennis van onze VAG merken en systemen zijn een pre;
 • Je maakt plezier en werkt samen; zo houden we onszelf en elkaar verantwoordelijk.

Wij bieden een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een goed passend salaris:

 • volop ontwikkel- en opleidingskansen;
 • de kans om te werken bij een klantgericht professioneel dealerbedrijf met groeiambities;
 • gelegenheid om zelfstandig binnen een hecht team te werken;
 • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Solliciteer en wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op. Voor vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze HR-afdeling via email hrm@mdekoning.nl of telefonisch 0180 55 95 96.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld