Vacature Online Klantadviseur

In de functie van Online klantadviseur bij M. de Koning Autobedrijven maak je onderdeel uit van het team Marketing, wat bestaat uit een Coördinator, een Online Marketeer en een Medewerker Online Marketing. Wij willen alle klanten zo goed mogelijk te woord staan als het gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Je bent onze Lead Specialist en verantwoordelijk voor  het opvolgen van de leads welke wij ontvangen via onze website, chat en WhatsApp, maar ook via mail of telefoon. In deze functie speel je een belangrijke rol ter ondersteuning van onze verkoopadviseurs in de lead opvolging. Jij zorgt voor het eerste persoonlijke contact met de klant,  het inventariseren en registreren van de klantwensen en  een afspraak met onze verkoopadviseurs in de Showroom. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van onze productaanbod en informatie op diverse online platforms, waaronder onze online showroom. Je zorgt voor een actuele en mooie presentatie van onze voorraad op onze website, voert analyses uit ter verbetering van onze online marketing en sales en ondersteunt op het gebied van het beheer van onze website.

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze collega Dagmar van der Gaag, zij kan jou alles vertellen over de functie en is bereikbaar op het nummer 010 4599493 .

Wie ben jij?

Commercieel, servicegericht, communicatief vaardig, gestructureerd en snel schakelen. Dit zijn de persoonlijke kenmerken die jou omschrijven. Wil je echt slagen in de rol, dan herken je je ook in:

  • het hebben van een diploma van een commerciële opleiding;
  • een fulltime beschikbaarheid;
  • interesse in en/of kennis van de commerciële werkprocessen en systemen (CRM);
  • nauwkeurig kunnen werken;
  • en net als al onze collega’s beschik je over een echte winnaarsmentaliteit.

Wij bieden een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een goed passend salaris:

  • volop ontwikkel- en opleidingskansen, waaronder een training leadopvolging bij start in functie;
  • de kans om te werken bij een klantgericht professioneel dealerbedrijf met groeiambities;
  • gelegenheid om zelfstandig binnen een hecht team te werken;
  • een salaris ingedeeld in schaal E (range van € 2.404 tot € 2.721,05 o.b.v. een 40-urige werkweek);
  • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Word jij onze nieuwe collega?
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Solliciteer via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je altijd terecht bij onze HR-afdeling via email hrm@mdekoning.nl of telefonisch 0180 55 95 96.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

vacature Lead specialist