Vacature Chauffeur (BE rijbewijs)

In de functie van Chauffeur verzorg je het transport van onze auto’s van en naar onze klanten en tussen onze vestigingen en leveranciers. Je bent een belangrijke schakel in ons logistieke team. Het team logistiek bestaat uit twee coördinerende collega’s, een vaste (vrachtwagen) chauffeur en diverse chauffeurs op oproepbasis. Voor de continuïteit van onze logistieke dienstverlenging zoeken we een tweede fulltime chauffeur. Naast de beschikking over het Rijbewijs BE beschik je over een echte aanpakkersmentaliteit. Het team Logistiek zegt geen nee!

Onze vestiging in Krimpen aan den IJssel is jouw standplaats, hiervandaan vertrek je iedere dag.

Wie zoeken wij?

  • Je bent doordeweeks fulltime beschikbaar tussen 7:00 en 18:00;
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel;
  • Je bent woonachtig in de regio;
  • Beschikt over een rijbewijs BE.

Wat kun je van ons bedrijf verwachten?

  • gelegenheid om zelfstandig en binnen een hecht en ervaren team te werken waarin je zelf veel kunt oppakken;
  • werken in een zeer professionele omgeving;
  • een beloning conform onze cao afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd
  • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze HRM afdeling via email hrm@mdekoning.nl of telefonisch 0180 55 95 96.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Logistiek medewerker