Vacature Enthousiaste gastvrouw(gastheer)/ telefonist(e)

Voor onze Volkswagen vestiging in Krimpen aan den IJssel zoeken wij een representatieve en klantgerichte medewerk(st)er die op zaterdagen een leuke bijbaan als gastvrouw(gastheer)/ telefonist(e) wil invullen. De werktijden zijn op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Als gastvrouw(gastheer)/telefonist(e) ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten. Tot je takenpakket behoren o.a.:

  • het actief en gastvrij ontvangen en aanspreken van onze klanten;
  • het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken;
  • zorgdragen voor de orde en netheid van het klantgebied;
  • kasbeheer en ondersteuning bij pinbetalingen;
  • verrichten van ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Voor deze zaterdagbaan zoeken wij een enthousiaste, representatieve, klantgerichte en communicatief vaardige scholier(e)/student(e) met minimaal een HAVO of MBO werk- en denkniveau vanaf 18 jaar. Ook goede vaardigheden en ervaring met Word, Excel en Outlook zijn een vereiste. Minstens zo belangrijk is dat je over een flexibele en proactieve instelling beschikt. Tijdens de vakantieperiode is er de gelegenheid om, in overleg, ook op doordeweekse dagen te werken op onze verschillende vestigingen.

Word jij onze nieuwe collega?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar onze HR afdeling.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nicole of Emma via telefoonnummer (0180) 55 9596.

M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld