Vacature Audi Pro

Hou jij van mensen en nog meer van mensen blij maken? Is Audi in jouw ogen het allermooiste automerk dat er is? Stop dan maar met zoeken, wij hebben de perfecte functie voor jou!

Audi pro

Voor onze Audi vestiging zoeken wij een Audi Pro. Wat doe je dan? Jij bent de collega die verantwoordelijk is voor de aflevering van alle auto’s aan onze klanten. Van iedere aflevering maak jij een feestje! Je maakt de afspraak voor de aflevering, zorgt ervoor dat de auto er tip top bij staat en tijdens de aflevering weet jij de klant alles te vertellen over de auto. Je verzorgt een zeer uitgebreide uitleg en instructie aan de klant over onder andere de gekozen opties, gadgets, het onderhoud, de garantiebepalingen, voordelen enzovoort. Wanneer de klant tevreden de deur uit rijdt en alle klantgegevens volledig geoptimaliseerd zijn, heb jij jouw werk goed gedaan!

Tevens zorg je ook voor een stukje nazorg, je benadert klanten actief om te vragen of alles naar wens is en bent een eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent de connect module.

Uiteraard speel je niet alleen bij de afleveringen een belangrijke rol maar ook bij het onderhouden van onze auto’s in en rond de showroom. Jij zorgt ervoor dat alle auto’s er perfect bijstaan.

Op de zaterdag ben jij degene die onze klanten ontvangt en wegwijs maakt in onze showroom. Tevens vertel je onze klanten alles over de nieuwste Audi technologie. Je ondersteunt de verkoopadviseurs bij het organiseren van de proefritten en daar waar gewenst rijd je mee!

Deze functie draait om gastvrijheid, zelfstandigheid en creativiteit. We verwachten niet dat je alles al weet over onze modellen en zogenaamde connect module, dat ga je leren! Wat belangrijk is dat je beschikt over een MBO diploma en ervaring hebt met klanten en weet hoe je klanten ontzorgt na de aankoop. Jij weet dat je op langere termijn alleen succesvol kunt zijn door een optimale klantentevredenheid.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie bij één van de mooiste Audi-dealers van Nederland. Wij zijn een leuke, no-nonsense organisatie waarin je zelfstandig werkt en een grote mate van verantwoordelijkheid hebt. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden evenals opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers.

Ben jij wie we zoeken?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Solliciteer via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer informatie? Voor vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure pak je de telefoon en bel je onze HR Adviseur Nicole op het nummer 0180 55 95 96.


M. de Koning Autobedrijven hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van jouw sollicitatie en jouw CV ga je er nadrukkelijk mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door M. de Koning Autobedrijven en worden opgenomen in onze database. Zie ook onze volledige privacyverklaring op onze website.